Στη Πρέβεζα και το Νεκρομαντείο ο Happy Traveller Ευτύχης Μπλέτσας | Epirus World

Στη Πρέβεζα και το Νεκρομαντείο ο Happy Traveller Ευτύχης Μπλέτσας

Άδεια Κινηματογράφησης για το Νεκρομαντείο έλαβε από την Εφορία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας , ο δημιουργός και παρουσιαστής της εκπομπής Happy Traveller που προβάλλεται από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, Ευτύχης Μπλέτσας.

Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν ή χθες Τρίτη 15 Μαΐου ή αύριο Πέμπτη 16 Μαΐου και πρόκειται για μια σημαντική προβολή για την περιοχή μας.

Η εκπομπή Happy Traveller είναι μια εναλλακτική, ελληνική ταξιδιωτική εκπομπή με πολύ μοντέρνο τρόπο κινηματογράφησης που βλέπει κάθε τόπο με μία διαφορετική ματιά, πιο πρωτοπόρα. Ένα από τα πιο δυνατά στοιχεία της εκπομπής, είναι η δυνατότητα να κάνει τον
τηλεθεατή να νιώθει πως βρίσκεται και αυτός εκεί, ζώντας τις εμπειρίες ως Happy Traveller. Ο Ευτύχης και η Ηλέκτρα ταξιδεύοντας 3 χρόνια τώρα μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΙ, είναι πλέον οι ειδήμονες του είδους. Ο σκοπός της εκπομπής είναι να
ταξιδέψει τους τηλεθεατές και να προβάλει τις ομορφιές της Ελλάδας αλλά και ολόκληρου του κόσμου.
mypreveza
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου