Η ΛΕΚ εκπαιδεύεται στη λίμνη Ζηρού | Epirus World

Η ΛΕΚ εκπαιδεύεται στη λίμνη Ζηρού

Ετήσια άσκηση ετοιμότητας “ΕΛΠΙΣ 2018”, θα πραγματοποιηθεί από την Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Πρέβεζας, το ερχόμενο Σάββατο 12 Μαΐου και ώρα 9 το πρωί, στον ευρύτερο χώρο της Λίμνης Ζηρού, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών  δραστηριοτήτων της Ειδικής Διασωστικής Ομάδας Πολλαπλών Αποστολών και την συνεχή εκπαίδευση των εθελοντών μελών της.

Η εν λόγω άσκηση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ζηρού.

Ανάμεσα στη διοίκηση και τα μέλη της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Πρέβεζας και στον Δήμο Ζηρού οικοδομείται μία εξαιρετική συνεργασία στην κατεύθυνση στήριξης και ενίσχυσης από την Λ.Ε.Κ., του έργου της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου και βεβαίως του έργου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Ζηρού: "Όσοι ενδιαφέρονται να γίνουν εθελοντές πολιτικής προστασίας στον Δήμο Ζηρού και να τύχουν εκπαίδευσης από τα μέλη της Λ.Ε.Κ. Ν. Πρέβεζας, καλούνται να επικοινωνήσουν με το γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ζηρού στο τηλ. 2683 360631 (κ. Ζαχαρία Γρηγόρη)."
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου