Ευτύχης Μπλέτσας : «Ένα από τα πιο σπουδαία μνημεία της Ελλάδας το Νεκρομαντείο του Αχέροντα» | Epirus World

Ευτύχης Μπλέτσας : «Ένα από τα πιο σπουδαία μνημεία της Ελλάδας το Νεκρομαντείο του Αχέροντα»

Με αυτήν ακριβώς την φράση περιέγραψε τον ενθουσιασμό του για το Νεκρομαντείο του Αχέροντα ο παρουσιαστής Ευτύχης Μπλέτσας.

Ο ίδιος μαζί με την συνεργάτιδα και σύντροφο του Ηλέκτρα Αστεριάδου , βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες στην περιοχή της Πρέβεζας, όπου πραγματοποιεί γυρίσματα για την εκπομπή Happy Traveller, η οποία προβάλλεται από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ.


photo credits / Σπύρος Ράπτης

Εντυπωσιασμένοι από το Νεκρομαντείο και το μύθο του Αχέροντας, θα συνεχίσουν το Selfie οδοιπορικό τους στην Αμμουδιά, εκεί όπου οι ξακουστοί βαρκάρηδες θα τους μάθουν τα «μυστικά» που κρύβουν οι εκβολές του ποταμού.


photo Credits / Σπύρος Ράπτης

Όπως μας μετέφερε ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Φίλων του Νεκυομαντείου του Αχέροντα» Σπύρος Ράπτης , ένας ακόμα σταθμός του Ευτύχη, της Ηλέκτρας και του τετράποδου φίλου τους Ηρακλή, στο ….χαρούμενο ταξίδι τους στον Αχέροντα θα είναι οι πηγές που βρίσκονται στην Γλυκη.
mypreveza.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου