Φρίκη - Του έβγαλαν τα μάτια γιατί ήθελε να παντρευτεί την αγαπημένη του | Epirus World

Φρίκη - Του έβγαλαν τα μάτια γιατί ήθελε να παντρευτεί την αγαπημένη του

Ο έρωτας ενός νεαρού από χωριό του Πακιστάν έμελλε να έχει μία φρικιαστική κατάληξη καθώς η οικογένειά του ήταν αντίθετη με την επιλογή του και κατέληξε σε έναν φρικτό τρόπο για να τον τιμωρήσει.

Ο Αμπντούλ Μπακί, κάτοικος του χωριού Ναζιραμπάντ, ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες στην οικογένειά του ότι ήθελε να ενώσει τη ζωή του με ένα κορίτσι με το οποίο διατηρούσε σχέση. Η ανακοίνωση αυτή, ωστόσο, εξόργισε τον πατέρα και τα αδέρφια του, οι οποίοι όχι μόνο δεν έκαναν πράξη την επιθυμία του αλλά του… έβγαλαν τα μάτια.

Μόλις άκουσαν την απαίτηση του νεαρού να πάνε οικογενειακώς να ζητήσουν την αγαπημένη του, εκείνοι του επιτέθηκαν, τα αδέρφια τον κρατούσαν ακίνητο και ο πατέρας τού έβγαλε τα μάτια με ένα κουτάλι. Κλείδωσαν και τη μητέρα του σε διπλανό δωμάτιο για να μη μπορέσει να επέμβει για να σώσει το γιο της...

Όπως αναφέρει η Daily Mail, κάτοικοι που έμεναν κοντά στο σπίτι του νεαρού άκουσαν τη φασαρία και ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία μόλις έφτασε αντίκρισε το φρικτό θέαμα. Τον μετέφεραν σε νοσοκομείο όπου οι γιατροί επιβεβαίωσαν ότι έχασε και τα δύο του μάτια.

newsbeast
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου