Όλα έτοιμα για τον απόλυτο αγώνα περιπέτειας | Epirus World

Όλα έτοιμα για τον απόλυτο αγώνα περιπέτειας

Ο κορυφαίος αγώνας εμποδίων Odyssey Challenge θα είναι σε λίγες μόλις ημέρες γεγονός!

Η συμμετοχή είναι ήδη εντυπωσιακή και οι θέσεις που απομένουν περιορισμένες καθώς ένας μεγάλος αριθμός αθλητών έχει ήδη οριστικοποιήσει τη συμμετοχή του.

Το Odyssey Challenge αποτελεί τον απόλυτο αγώνα εμποδίων και μια από τις πιο συναρπαστικές περιπέτειες που έχουν γίνει ποτέ στην Ελλάδα και είναι εμπνευσμένο από Έλληνες Αθλητές.

Ο Αγώνας θα διεξαχθεί 12 και 13 Μαΐου 2018. Το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί ο Αγώνας Ultra Challenge (25km) ενώ την Κυριακή θα διεξαχθεί η μικρότερη διαδρομή Odyssey Challenge (8km).

Ο Αγώνας θα πραγματοποιηθεί στον Όρμο του Οδυσσέα, σε ένα μαγευτικό τοπίο δίπλα στη θάλασσα.

Ο Αθλητής καλείται να ξεπεράσει μια σειρά από δυσκολίες που θα τεστάρουν τα όρια της αντοχές του σε όλα τα επίπεδα. Πρέπει να τρέξει σε βουνό, σε δάσος, σε παραλία, μέσα σε θάλασσα, μέσα σε ποτάμι, να κολυμπήσει, να περάσει πάνω, κάτω, μέσα από εμπόδια, να μεταφέρει φορτία, να ανέβει σε σχοινιά, βράχια, να περάσει έρποντας μέσα από λάσπες, φωτιές και να έρθει αντιμέτωπος με όλες τις φοβίες του!
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου