Με δύο μετάλλια ο Στέφανος Ντούσκος | Epirus World

Με δύο μετάλλια ο Στέφανος Ντούσκος

Ιδιαίτερα ικανοποιητικός ήταν ο απολογισμός από την παρουσία των ελληνικών πληρωμάτων σε διεθνή διοργάνωση και συγκεκριμένα στη ρεγκάτα του Τρακάϊ της Λιθουανίας που πήραν μέρος.

Οι αθλητές της Εθνικής μας κατέκτησαν κατά την διάρκεια των δυο ημερών των αγώνων 8 μετάλλια εκ των οποίων 3 χρυσά , τρία ασημένια και 2 χάλκινα. Με την σφραγίδα του δικού μας Στέφανου Ντούσκου.

Πιο αναλυτικά την πρώτη μέρα το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν στο διπλό σκιφ οι Σπύρος Καλέτζης-Χρήστος Στεργιάκας στους άνδρες και Αννέτα Κυρίδου-Χριστίνα Μπούρμπου στις γυναίκες ενώ το χάλκινο κέρδισαν στο διπλό των ανδρών οι Στέφανος Ντούσκος-Νίνος Νικολαϊδης

Κατά την 2η μέρα το ένα και μοναδικό χρυσό κατέκτησε η Αννέτα Κυρίδου στο σκιφ γυναικών ενώ τρία ασημένια κατέκτησαν οι Σπύρος Καλέτζης στο σκιφ ανδρών , Στέφανος Ντούσκος-Χρήστος Στεργιάκας στο διπλό σκιφ ανδρών και Κατερίνα Νικολαϊδου-Χριστίνα Μπούρμπου στο διπλό σκιφ γυναικών .

Η συνάντηση ήταν τετραεθνής αφού πήραν μέρος μαζί με την Ελλάδα και βέβαια την διοργανώτρια Λιθουανία πληρώματα τόσο από την Λετονία όσοι και την Εσθονία.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου