Άγκυρα: Προκαλεί η Ελλάδα - Θα υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας σε γη, θάλασσα και αέρα | Epirus World

Άγκυρα: Προκαλεί η Ελλάδα - Θα υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας σε γη, θάλασσα και αέρα

Νέο απειλητικό μήνυμα προς την Ελλάδα από την Τουρκία. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας υπό τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο Τούρκος πρόεδρος κατηγόρησε την Ελλάδα ότι προχωρά σε προκλήσεις στο Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο.

Μάλιστα, στην ανακοίνωση που εκδόθηκε έπειτα από τη συνεδρίαση, η Άγκυρα τονίζει ότι δεν θα διστάσει να ασκήσει τα δικαιώματά της που προκύπτουν από τις διεθνείς συνθήκες για να απαντήσει στις προκλήσεις στο Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο.

Σύμφωνα μάλιστα, με τα Μέσα Ενημέρωσης της γειτονικής χώρας, το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας σημείωσε ότι η Τουρκία είναι πάντα υπέρ της ειρήνης και της σταθερότητας και τους κανόνες του διεθνούς δικαίου που προκύπτουν από διμερείς συνθήκες.

Τόνισε όμως την αποφασιστικότητά της να υπερασπιστεί να δικαιώματά της και τα συμφέροντά της σε γη, θάλασσα και αέρα:

«Σε αυτό το πλαίσιο, αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις στο Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο, η Τουρκία δεν θα διστάσει να ασκήσει μέχρι τέλους τα δικαιώματα που προκύπτουν από τις διεθνείς συνθήκες», αναφέρεται στην προκλητική ανακοίνωση.

enikos.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου