Τραγικό τροχαίο με δύο νεκρούς στον Κηφισό: Νταλίκα έπεσε πάνω σε δύο οχήματα | Epirus World

Τραγικό τροχαίο με δύο νεκρούς στον Κηφισό: Νταλίκα έπεσε πάνω σε δύο οχήματα

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε κοντά στα ΚΤΕΛ Κηφισού, στο ρεύμα προς Πειραιά, λίγο πριν από τις 6 το πρωί.
Ενας οδηγός της νταλίκας -για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους- έχασε τον έλεγχο του οχήματος, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και παρέσυρε δύο αυτοκίνητα, τραυματίζοντας θανάσιμα δύο ανθρώπους.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μια γυναίκα έχει μεταφερθεί σοβαρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο.
Η τραγωδία σημειώθηκε στην κάθοδο της Εθνικής Οδού, στο ρεύμα προς Πειραιά, ο οδηγός της νταλίκας που κινείτο στην άνοδο έχασε τον έλεγχό της, για άγνωστους λόγους, βγήκε στο ρεύμα της καθόδου και«δίπλωσε» στο δρόμο, με αποτέλεσμα να κλείσει τη δίοδο στα δύο αυτοκίνητα που κινούνταν στην κάθοδο.
Η νταλίκα καβάλησε το διάζωμα, ενώ και τα τρία οχήματα μετά τη σφοδρότατη σύγκρουση βρέθηκαν με φορά αντίθετη από αυτήν με την οποία κινούνταν.
Δεν έχουν εξακριβωθεί τα αίτια του δυστυχήματος, ενώ χαρακτηριστικό της σφοδρότητας της σύγκρουσης είναι το γεγονός πως η νταλίκα γύρισε ανάποδα και βρέθηκε στον παράδρομο της Εθνικής Οδού.
Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως οι Αρχές προχώρησαν σε αλκοτέστ στον οδηγό της νταλίκας, όμως η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί από κάποια επίσημη πηγή, ούτε είναι γνωστά τυχόν αποτελέσματα του τεστ.
Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού των τριών ατόμων συμμετείχαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα. Σημειώνεται ότι στην κάθοδο της Κηφισού επικρατεί κυκλοφοριακή συμφόρηση, αφού είναι κλειστές οι δύο λωρίδες.
Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής για το περιστατικό:
Οι οδηγοί καλούνται να είναι προσεκτικοί, καθώς στο σημείο παρατηρείται κυκλοφοριακή συμφόρηση, λόγω του δυστυχήματος. Η κίνηση στο σημείο – λίγο πριν από το ΙΚΕΑ- διεξάγεται με δυσκολία.
Το μποτιλιάρισμα ξεκινάει χιλιόμετρα πριν το σημείο της σύγκρουσης της νταλίκας με τα δύο ΙΧ αυτοκίνητα.
Το μποτιλιάρισμα ξεκινάει στο ρεύμα καθόδου από τη μεταμόρφωση. Οι οδηγοί κόβουν ταχύτητα από το ύψος της οδού Ιφιγένειας ενώ η κατάσταση δυσκολεύει ακόμη περισσότερο από τη Νέα Φιλαδέλφεια και κάτω.
Στης τρεις γέφυρες επικρατεί το αδιαχώρητο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, ενώ “ανάσα” παίρνουν οι οδηγοί μόνο αφού διέλθουν από το σημείο όπου έγινε το τροχαίο, λίγο πριν τη διασταύρωση με της Πέτρου Ράλλη.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου