Προς τις κάλπες το Πανεπιστήμιο.. Στα Γιάννινα η επόμενη σύνοδος | Epirus World

Προς τις κάλπες το Πανεπιστήμιο.. Στα Γιάννινα η επόμενη σύνοδος

Προς τις κάλπες οδεύει το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων προκειμένου να αναδείξει την Πρυτανική Αρχή της επόμενης περιόδου και αυτής που θα διαχειριστεί στην πράξη πλέον την ενοποίηση με το ΤΕΙ Ηπείρου. Η ακριβής ημερομηνία για την διεξαγωγή των εκλογών θα ανακοινωθεί εντός της εβδομάδας, όπως έκανε γνωστό ο Πρύτανης Γιώργος Καψάλης. Η ανακοίνωση αυτή θα σημάνει ουσιαστικά και την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, που θα συνοδευτεί με την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων.

Το έργο της νέας πρυτανικής αρχής θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό καθώς η θητεία της θα συμπέσει με την εφαρμογή του νέου νόμου και την σταδιακή ενσωμάτωση τμημάτων του ΤΕΙ. Μέσα από την συγκεκριμένη διαδικασία το Πανεπιστήμιο θα ενδυναμωθεί και θα συμπληρωθεί ενώ θα καταστεί ένα από τα μεγαλύτερα στην ελληνική περιφέρεια.

Το νομοσχέδιο για την συγχώνευση των δύο ιδρυμάτων, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέφερε ο Πρύτανης, αναμένεται να δοθεί εντός της εβδομάδας ενώ θα τεθεί και σε δημόσια διαβούλευση.

Τέλος ο κ. Καψάλης έκανε γνωστό ότι θα πραγματοποιηθεί στα Γιάννινα η θερινή σύνοδος των Πρυτάνεων της χώρας η οποία έχει προγραμματιστεί για το διάστημα από 12 μέχρι 14 Ιουλίου.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου