Κουβέλης: Άγνωστο πότε θα ελευθερωθούν οι δύο Ελληνες στρατιωτικοί | Epirus World

Κουβέλης: Άγνωστο πότε θα ελευθερωθούν οι δύο Ελληνες στρατιωτικοί

«Κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με σαφήνεια για τον χρόνο απελευθέρωσης των δύο στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώτης Κουβέλης.

Επεσήμανε μάλιστα ότι η κράτηση των δύο στρατιωτικών φαίνεται να έχει ενταχθεί στην απαράδεκτη -όπως την χαρακτήρισε- εθνικιστική ατζέντα Ερντογάν ενόψει εκλογών.

Μιλώντας σε Επιτροπή της Βουλής, ο κ. Κουβέλης εκτίμησε ότι δεν θα σταματήσει η με κυμαινόμενη ένταση, προκλητικότητα της Τουρκίας, γιατί αυτό που επιδιώκει η ηγεσία της είναι να εξασφαλίσει πεδίο με δήθεν αμφισβητούμενα ζητήματα, ώστε να βρεθεί παρούσα στην ευρύτερη περιοχή της Κυπριακής ΑΟΖ.

Πάντως, ο κ. Κουβέλης επανέλαβε ότι σε καμία περίπτωση η Ελλάδα δεν δέχεται, αντιθέτως αποκρούει και δεν μπαίνει σε λογική συζήτησης αναφορικά με τα εθνικά κυριαρχικά μας δικαιώματα, όπως αυτά προκύπτουν από συγκεκριμένες συνθήκες όπως αυτές τις Λωζάνης και των Παρισίων.
madata
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου