Η διεθνής κωπηλασία επιστρέφει στα Γιάννινα! | Epirus World

Η διεθνής κωπηλασία επιστρέφει στα Γιάννινα!

Το 2019, η διεθνής κωπηλασία επιστρέφει στα Γιάννινα. Η διοργάνωση του Ευρωπαικού Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών- Γυναικών, αποτελεί ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός για την περιοχή και μπορεί να σηματοδοτήσει μια νέα εποχή για την Παμβώτιδα.

Η διοργάνωση βέβαια δημιουργεί υποχρεώσεις…

Η σημαντικότερη είναι η αποκατάσταση και η βελτίωση των ναυταθλητικών εγκαταστάσεων προκειμένου το πρωτάθλημα να διεξαχθεί απρόσκοπτα.

Την υποχρέωση αυτή ανέλαβε η Περιφέρεια Ηπείρου, διαθέτοντας το ποσό των 150 χιλιάδων ευρώ για τα έργα που πρέπει να δρομολογηθούν

Η Περιφέρεια έχει υπογράψει προγραμματική σύμβαση με το ΠΕΑΚΙ και οι εργασίες όπως είχε αναφέρει ο Περιφερειάρχης θα ολοκληρωθούν στον προβλεπόμενο χρόνο και σύμφωνα με τις υποδείξεις της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας.

Η αποκατάσταση των ναυταθλητικών εγκαταστάσεων μπορεί φυσικά να συμβάλλει ώστε ξένες ομοσπονδίες να επιλέξουν τα Γιάννινα για την προετοιμασία των ομάδων τους, κάτι που δειλά δειλά συμβαίνει τα τελευταία χρόνια.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου