Τρίκαλα: Βουβός πόνος και ένα αναπάντητο γιατί στην κηδεία της 45χρονης Βάιας | Epirus World

Τρίκαλα: Βουβός πόνος και ένα αναπάντητο γιατί στην κηδεία της 45χρονης Βάιας

Ο επίλογος του άγριου φονικού του Μεγαλοχωρίου, γράφτηκε το απόγευμα της Τρίτης.

Η 45χρονη Βάια Γκανιά, η οποία έπεσε νεκρή από τα χέρια του συζύγου της Κ. Μπ., σε ένα έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο, κηδεύτηκε στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Αγίας Μονής Τρικάλων, όπου ζουν οι γονείς της.

Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr  συγγενείς και φίλοι προσήλθαν για να αποχαιρετήσουν την άτυχη γυναίκα, που αφήνει πίσω της τρία παιδιά, δυο εκ των οποίων ανήλικα. Βουβός ο πόνος και ένα αναπάντητο «γιατί;» πλανιόταν στην ατμόσφαιρα.

Συντετριμμένος εμφανίζεται ο 52χρονος δράστης, ο οποίος ισχυρίζεται ότι σκότωσε τη σύζυγό του, «σε κατάσταση βρασμού και ψυχικής ορμής».

Σε δήλωσή τους στο trikalavoice.gr  νωρίτερα το μεσημέρι της Τρίτης οι δυο δικηγόροι του 52χρονου θύτη Κ. Μπ. σημείωσαν ότι ο αυτός βρισκόταν «εν βρασμώ ψυχής» όταν διέπραξε το έγκλημα.

Αναλυτικά η δήλωση των συνηγόρων υπεράσπισης στο trikalavoice.gr:

«Ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε συντετριμμένος στον κο Εισαγγελέα. Ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την απολογία του από τον κο Ανακριτή. Η ψυχολογική του κατάσταση είναι αθλία. Πρόκειται για την κορύφωση μιας οικογενειακής τραγωδίας. Εντοπίζουμε και τοποθετούμε τα αίτια με το δεδομένο της εμφανούς και αυτονοήτου αιφνίδιας υπερέντασης και έκρηξης των συναισθημάτων και του πάθους, τα οποία τον κατέκλυσαν συνεπεία των όσων με έντονο και απολύτως μειωτικό τρόπο ως οικογενειάρχη και ως άνδρα απηύθυνε σε αυτόν η εκλιπούσα. Έτσι χωρίς συνείδηση και αντίληψη, σε αυτή την κατάσταση βρασμού και ψυχικής ορμής, επήλθε η μοιραία κατάληξη. Δεν υπήρχε προμελέτη του και ούτε συνειδητή πράξη του, δηλώνει συντετριμμένος και χωρίς να μπορεί να κατανοήσει ακόμη τι έχει συμβεί.

Εκ της υπεράσπισης

Νικόλαος Αλεξίου

Στέφανος Μπέης».

Trikala Voice
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου