ΠΡΕΒΕΖΑ : Ισόβια κάθειρξη για τον 34χρονο συζυγοκτόνο της Πέτρας | Epirus World

ΠΡΕΒΕΖΑ : Ισόβια κάθειρξη για τον 34χρονο συζυγοκτόνο της Πέτρας

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ιωαννίνων παίχτηκε σήμερα η τελευταία πράξη του δράματος της Πέτρας, που συγκλόνισε πέρσι το καλοκαίρι όλο το πανελληνιο. Ο 34χρονος συζυγοκτόνος που το βράδυ της 12ης Ιουνίου 2017, χτύπησε την 27χρονη σύζυγό του στο κεφάλι με ένα σκεπάρνι προκαλώντας της βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις , κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Οι καταθέσεις της οικογένειας της 27χρονης συγκλόνισαν το ακροατήριο, ενώ κατηγορούμενος πριν η έδρα βγάλει την τελική ετυμηγορία, ζήτησε συγνώμη για την πράξη του από την οικογένεια της 27χρονης, αλλά και από την μικρή του κόρη.

Συνήγορος υπεράσπισης του 34χρονου ήταν ο ποινικολόγος Αλέξανδρος Παπαιωαννίδης από το Δικηγορικό Σύλλογο  Αθηνών.

Ο εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του κατηγορουμένου για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και η απόφαση της έδρας  ήταν ισόβια κάθειρξη, ενώ δεν του αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό.
mypreveza
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου