Βαρυποινίτες οι δραπέτες στον Πειραιά. Ο ένας είχε σκοτώσει ένα παιδί 2 ετών | Epirus World

Βαρυποινίτες οι δραπέτες στον Πειραιά. Ο ένας είχε σκοτώσει ένα παιδί 2 ετών

Βαρυποινίτες καταδικασμένοι σε δισ ισόβια για ανθρωποκτονίες είναι οι κρατούμενοι που απέδρασαν από πλοίο στον Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το thetoc, ο ένας είναι ο 35χρονος Αλβανός, γνωστός ως «Νίκο» o οποίος είχε λάβει την εντολή από γνωστό κακοποιό, για την δολοφονία ενός Αλβανού και του μόλις 2,5 χρονών γιού του στις 29 Νοεμβρίου 2011 στην Καλαμάτα.  Ο «Νίκο» είχε συλληφθεί με τη συνδρομή της ΕΚΑΜ στο Πόρτο Ράφτη.

Ο δράστης εκτελούσε συμβόλαιο θανάτου. Αυτή ήταν η δουλειά του, σύμφωνα με την Αστυνομία. Εκτελεστής. Σε βάρος του εκκρεμούσαν ήδη δύο εντάλματα σύλληψης για τη δολοφονία ενός 32χρονου στη Μεσσηνία το 2008 και για απόπειρα ανθρωποκτονίας ενός άνδρα το Μάρτιο του 2009 στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αυτός ο άνθρωπος, μαζί με έναν ακόμη που επίσης εκτίει ισόβια ποινή κατάφερε να φύγει μέσα από τα χέρια των αστυνομικών και πλέον κυκλοφορεί ελεύθερος.

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους

Η κοινή επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ και του Λιμενικού Σώματος στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, για τον εντοπισμό δύο κρατουμένων που ενώ μεταφέρθηκαν με κλούβα της αστυνομίας με άλλους 9 συγκρατούμενούς τους στο πλοίο Ελευθέριος Βενιζέλος κατάφεραν να δραπετεύσουν συνεχίζεται. Συγκεκριμένα η κλούβα της αστυνομίας μετέφερε στο πλοίο 11 κρατούμενους Αλβανούς κρατούμενους και την ώρα που τους κατέβαζαν για να τους οδηγήσουν μέσα στο πλοίο τέσσερις εκ αυτών κατάφεραν να δραπετεύσουν. Ο ένας εκ των κρατουμένων ακινητοποιήθηκε από στέλεχος του λιμενικού σώματος και συνελήφθη ενώ λίγη ώρα αργότερα μετά από έρευνα ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ εντοπίστηκε και ένας δεύτερος που συνελήφθη κοντά στο λιμάνι του Πειραιά. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο κρατουμένων που παραμένουν άφαντοι συνεχίζονται.

με πληροφορίες από thetoc και newsit
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου