Άρτα: 26 παιδικές χαρές από τον «Φιλόδημο» | Epirus World

Άρτα: 26 παιδικές χαρές από τον «Φιλόδημο»

Την δημιουργία 11 νέων παιδικών χαρών και την αναβάθμιση άλλων 15 υπέβαλλε για ένταξη και χρηματοδότηση στο πρόγραμμα «Φιλόδημος» ο Δήμος Αρταίων.

Η απόφαση ελήφθη στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και εφόσον εγκριθεί στο σύνολό της, κάθε τοπική κοινότητα του Δήμου θα έχει τη δική της πιστοποιημένη παιδική χαρά, ώστε τα παιδιά να παίζουν με απόλυτη ασφάλεια.

Οι νέες παιδικές χαρές που θα δημιουργηθούν είναι στις περιοχές: Βλαχέρνα, Καλογερικό, Γρίμποβο, Παντάνασσα, Κιρκιζάτες, Ψαθοτόπι, Στρογγυλή, Πιστιανά, Δαφνωτή, Σκούπα και Φανερωμένη.

Επιπλέον, θα αναβαθμιστούν οι παιδικές σε: Ρόκκα, Κωστακιούς, Καλόβατο, Καλαμιά, Ανέζα, Χαλκιάδες, Αμπέλια, Πλησιοί, Κορωνησία, Γραμμενίτσα, στις οδούς Λουριώτη, Ζακαβιέρου, Σκουφά και Ανδρομάχου και στην περιοχή των Ταξιαρχών.

Το ανώτατο όριο χρηματοδότησης για το Δήμο Αρταίων έχει οριστεί στο ποσό των 219.000 ευρώ σύμφωνα με τα οριζόμενα στην πρόσκληση.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου