Μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής. 14 συλλήψεις για το "επαναστατικό ταμείο" | Epirus World

Μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής. 14 συλλήψεις για το "επαναστατικό ταμείο"

Μεγάλη επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής βρίσκεται σε εξέλιξη και από το πρωί έχουν συλληφθεί 14 άτομα, τα οποία φέρονται να τροφοδοτούσαν με χρήματα λογαριασμούς ατόμων που έχουν εμπλακεί σε υποθέσεις τρομοκρατίας.

Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες του CNN Greece έχει βρεθεί λογαριασμός προσώπου ο οποίος είναι προφυλακισμένος για  τρομοκρατική επίθεση εις βάρος πολιτικού προσώπου και στον οποίο φαίνονται τα συγκεκριμένα άτομα να έβαζαν χρήματα.

Κάτω από άκρα μυστικότητα και με απόλυτα στεγανά, η αντιτρομοκρατική υπηρεσία έκανε έρευνες μηνών και για πρώτη φορά σχηματίζεται δικογραφία για οικονομικά μεγέθη τα οποία φαίνεται να διοχετεύονταν στην τρομοκρατία. Η έρευνα είναι σε εξέλιξη και στελέχη της Κατεχάκη έλεγαν στο CNN Greece ότι αναμένεται να προκύψουν και άλλα πρόσωπα χωρίς να αποκλείεται αύξηση και του αριθμού των συλλήψεων.

"Από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) συνελήφθησαν πρωινές ώρες σήμερα 8-5-2018, δεκατέσσερα συνολικά άτομα (13 ημεδαποί και ένας αλλοδαπός, έντεκα άντρες και τρεις γυναίκες) στo πλαίσιo εκτέλεσης ισάριθμων ενταλμάτων σύλληψης του Ειδικού Εφέτη Ανακριτή.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για χρηματοδότηση τρομοκρατικής οργάνωσης και ξέπλυμα μαύρου χρήματος και θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών για την εκτέλεση των σε βάρος τους ενταλμάτων" αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
madata
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου