11η Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία : Μια γιορτή για την Πρέβεζα που έγινε ανάγκη, θεσμός και πρωτοπορία | Epirus World

11η Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία : Μια γιορτή για την Πρέβεζα που έγινε ανάγκη, θεσμός και πρωτοπορία

11η Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία!!!

(13 Μάη 2018, ώρα 11.00, Παραλία -δικαστήρια)!

Μια γιορτή για την Πρέβεζα που έγινε ανάγκη, θεσμός και πρωτοπορία σε πανελλαδικό επίπεδο!!! Οι νέες γενιές δείχνουν τον δρόμο, οι νέες γενιές θα τα καταφέρουν και θα αλλάξουν την όμορφη «ποδηλατούπολη» …του Αμβρακικού και του Ιονίου!!! Θάμαστε εκεί για την μοναδική εμπειρία της Ποδηλατ-οπορείας-(άδας), αλλά και για το «ελπιδοφόρο»…ΣΒΑΚ, το «Σχέδιο Βελτίωσης Αστικής Κινητικότητας της Πρέβεζας», που είναι θεσμική απαίτηση και αφύπνιση για την  Τοπική  Α…διαφορία!!!!

Πεζοί και ποδηλάτες, ενθαρρύνουμε έναν πιο υγιεινό και βιώσιμο τρόπο μετακίνησης!

Ο ΚΟΚ άλλαξε και πρόσθεσε τα …«ξεχασμένα» ποδήλατα! Ας αλλάξει και ο ξεπερασμένος σχεδιασμός του κυκλοφοριακού της πόλης μας!

Διεκδικούμε την ασφαλή διέλευση και κίνηση των πεζών και ποδηλατών σε όλη την Πρέβεζα, στη δουλειά, στην αγορά, στη βόλτα!

 Κάθε ποδήλατο που κυκλοφορεί είναι ένα αυτοκίνητο λιγότερο! Οτιδήποτε μειώνει την κυκλοφορία μηχανοκίνητων οχημάτων και τους ρύπους που παράγουν είναι προς όφελος όλων!
Θάμαστε όλοι στην 11η ΠΠ, να γιορτάσουμε την «Πρέβεζα του ποδηλάτου» και το ποδήλατο ως το δημοφιλέστερο εργαλείο μεταφοράς, διαχρονικά, όλων των Πρεβεζάνων!!!

 Ενώνουμε τη φωνή μας για να κάνουμε τις πόλεις μας καλύτερες!!! ΚΦΠΠ
mypreveza
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου