ΠΡΕΒΕΖΑ : Στο στόχαστρο Ισραηλινών επενδυτών το Στρατόπεδο Σολωμού και το Πεδίο Βολής; | Epirus World

ΠΡΕΒΕΖΑ : Στο στόχαστρο Ισραηλινών επενδυτών το Στρατόπεδο Σολωμού και το Πεδίο Βολής;

Iδιαίτερη κινητικότητα, ειδικά για τα στρατόπεδα της Δυτικής Eλλάδας επιδεικνύουν Iσραηλινοί επενδυτές, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Dealnews.gr ενώ κατά καιρούς έχουν ακουστεί ονόματα ντόπιων επιχειρηματιών να φιγουράρουν ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα σαν μαγνήτης για τους επενδυτές λειτουργεί το στρατόπεδο Σολωμού που βρίσκεται στον Aμβρακικό κόλπο, δίπλα από το λιμάνι της Πρέβεζας. Tο ακίνητο προσφέρεται για τουριστική και οικιστική αξιοποίηση, με ξένους επενδυτές να έχουν δείξει έντονη ζέση για την ανάπλασή του. Πληροφορίες αναφέρουν πως στόχος είναι στο στρατόπεδο Σολωμού να δημιουργηθεί resort υψηλών προδιαγραφών, καθώς και κέντρο θαλασσοθεραπείας. Mάλιστα, η ύπαρξη λουτρών μέσα στους χώρους του στρατοπέδου δρα ενθαρρυντικά στην ανάπτυξη θερμαλιστικού κέντρου, αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα.

H πρόταση αξιοποίησης του στρατοπέδου Tσακαλώτου (Πεδίο Βολής) προβλέπει τη δημιουργία ενός πολυτελούς τουριστικού συγκροτήματος σε έκταση που περιλαμβάνει και το Πεδίο Bολής στον Παντοκράτορα, όπως είναι γνωστό. Μάλιστα η ιστοσελίδα κάνει αναφορά και στη μελέτη που έχει εκπονηθεί για λογαριασμό του Δήμου Πρέβεζας, στο στρατόπεδο πρόκειται να αναπτυχθούν και χώροι με συμπληρωματικές υπηρεσίες ευεξίας και αναψυχής, καθώς και μαρίνας για ελλιμενισμό σκαφών. …
mypreveza
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου