ΠΡΕΒΕΖΑ : Ξένοι τουρίστες ακύρωσαν την εκδρομή τους στην Αμμουδιά λόγω … Ερντογάν! | Epirus World

ΠΡΕΒΕΖΑ : Ξένοι τουρίστες ακύρωσαν την εκδρομή τους στην Αμμουδιά λόγω … Ερντογάν!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι επαγγελματίες του Τουρισμού στην Αμμουδιά όταν είδαν το mail με το οποίο, γκρουπ με 120 Αμερικανούς και Κινέζους τουρίστες ακύρωναν την εκδρομή τους στην Ήπειρο λόγω της κρίσης στο Αιγαίο.

Όπως μας μετέφεραν επαγγελματίες της Αμμουδιάς το γκρουπ ήταν προγραμματισμένο να φθάσει από την Κέρκυρα, στα Σύβοτα Θεσπρωτίας, όπου είχαν κανονίσει να διαμείνουν και στη συνέχεια είχαν κλείσει να κάνουν την ξακουστή βαρκάδα στο Δέλτα του μυθικού ποταμού Αχέροντα στην Αμμουδιά και φαγητό στα εστιατόρια της περιοχής.

Ωστόσο πριν από λίγες ημέρες οι επαγγελματίες έλαβαν ένα email με το οποίο τους γνωστοποιούνταν ότι η εκδρομή αυτή τελικά δεν πραγματοποιηθεί λόγω της Ελληνοτουρκικής κρίσης στο Αιγαίο.

Όπως μας δήλωσαν μας μετέφεραν,  είναι βαθιά προβληματισμένοι για το γεγονός αυτό και πιστεύουν ότι αν δεν γίνουν οι σωστοί χειρισμοί από πλευράς της κυβέρνησης το θέμα θα πάρει πολλές προεκτάσεις που θα πλήξουν το τουρισμό.
mypreveza
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου