Ολονύχτια επιχείρηση για τον εντοπισμό προσφύγων... Ένας τραυματισμένος | Epirus World

Ολονύχτια επιχείρηση για τον εντοπισμό προσφύγων... Ένας τραυματισμένος

Λίγο μετά τις οκτώ το πρωί ολοκληρώθηκε μεγάλη επιχείρηση της ΕΜΑΚ, της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, για τον εντοπισμό τεσσάρων προσφύγων, που είχαν χαθεί στην περιοχή Ριαχόβου- Ιερομνήμης. Όλα ξεκίνησαν στην διάρκεια της νύχτας, όταν οι πρόσφυγες που κινούνταν πεζοί, προσπαθώντας να φτάσουν στην Αλβανία και μέσω αυτής να κινηθούν προς την Ευρώπη, χάθηκαν ενώ ένας απ' αυτούς τραυματίστηκε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για τρεις Σύριους και έναν Ιρακινό, που φιλοξενούνταν σε Κέντρο της Κατερίνης. Οδικώς είχαν καταφέρει να φτάσουν στα Γιάννινα και στη συνέχεια κινήθηκαν πεζοί προς την Αλβανία.

Τη νύχτα κι ενώ βρίσκονταν σε δασώδη περιοχή, ήρθαν αντιμέτωποι με αγέλη λύκων.

Ο ένας εξ αυτών στην προσπάθειά του να διαφύγει έπεσε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι.

Οι πρόσφυγες κάλεσαν το 112, τον αριθμό έκτακτης ανάγκης με αποτέλεσμα να κινηθεί άμεσα η ΕΜΑΚ και δυνάμεις από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Δελβινακίου, όπως και δυνάμεις της αστυνομίας.

Μετά από την επιχείρηση που έγινε, κατάφεραν να εντοπίσουν την ομάδα των προσφύγων λίγο μετά τις οκτώ το πρωί. Ο τραυματισμένος παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ οι άλλοι τρεις είναι καλά στην υγεία τους.

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ - epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου