ΠΡΕΒΕΖΑ : Πυρετώδεις προετοιμασίες για το φεστιβάλ της ΚΝΕ | Epirus World

ΠΡΕΒΕΖΑ : Πυρετώδεις προετοιμασίες για το φεστιβάλ της ΚΝΕ

Οι μαθητές της Πρέβεζας βρίσκονται στον πυρετό της προετοιμασίας του Μαθητικού Φεστιβάλ. Μέρες τώρα μαθητές, μέλη και φίλοι της ΚΝΕ, συζητάνε στα σχολεία της πόλης και με τις ιδέες τους σχεδιάζουν το πρόγραμμα του φεστιβάλ.



Προκειμένου να γίνει γνωστό σε όλους τους μαθητές, αλλά και όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στο φεστιβάλ, μέλη και φίλοι της ΚΝΕ ετοίμασαν με κέφι και ζωντάνια ένα γιγαντοπανό, το οποίο και κρεμάστηκε στο κάστρο του Αγίου Ανδρέα το απόγευμα του Σαββάτου, για να καλέσουν όλους τους μαθητές στο Φεστιβάλ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Μάη, στις 5:30 μ.μ. στα Δικαστήρια.



Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ θα περιλαμβάνει επίδειξη διαφόρων ειδών χορών, συναυλίες από μαθητικά συγκροτήματα, τουρνουά tichu με κάρτες που έφτιαξαν οι μαθητές εμπνευσμένες από το φετινό σύνθημα του μαθητικού φεστιβάλ, χαιρετισμό, επίδειξη graffiti με θέμα ενάντια στον πόλεμο και βιντεοπροβολές. Το ακριβές πρόγραμμα θα ανακοινωθεί εντός ολίγων ημερών.
mypreveza
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου