ΠΡΕΒΕΖΑ : Σε εξέλιξη το κατολισθητικό φαινόμενο στην Κρυοπηγή – Κλιμάκια του ΙΓΜΕ και του ΕΛΓΑ καταγράφουν τις ζημιές | Epirus World

ΠΡΕΒΕΖΑ : Σε εξέλιξη το κατολισθητικό φαινόμενο στην Κρυοπηγή – Κλιμάκια του ΙΓΜΕ και του ΕΛΓΑ καταγράφουν τις ζημιές

Στην περιοχή της Κρυοπηγής βρίσκεται σήμερα κλιμάκιο του ΙΓΜΕ με επικεφαλής  τον προιστάμενο Ευάγγελο Νικολάου και με την συνοδεία του αντιδημάρχου Δ.Ε Ζαλόγγου Κώστα Ματέρη , πραγματοποιεί αυτοψία στα σημεία όπου επλήγησαν τις τελευταίες μέρες από έντονα κατολισθητικά φαινόμενα.

Εκτός από μεγάλες ζημιές στο οδικό δίκτυο , σύμφωνα με τον κ.Ματέρη ,υπάρχουν σοβαρά προβλήματα κατολίσθησης σε εδάφη με ελαιόδεντρα και ήδη κλιμάκιο του ΕΛΓΑ επισκέφθηκε την περιοχή προκειμένου να εκτιμήσει την κατάσταση για να ξεκινήσουν και οι δηλώσεις καταγραφής τους.

Να θυμίσουμε ότι από την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας τέθηκε σε ισχύ απαγόρευση της κυκλοφορίας σε τμήμα της οδού από την διασταύρωση της επαρχιακής οδού 19 Αρχαγγέλου – Γλυκής προς Κρυοπηγή και έως την Κρυοπηγή και μέχρι νεωτέρας, η κυκλοφορία από Πρέβεζα προς Κρυοπηγή και αντιστρόφως γίνεται μέσω της οδού από τον κόμβο Καμαρίνας της επαρχιακή οδό. 19 – Καμαρίνα – Αρχαία Κασσιώπη – Ζάλογγο.
mypreveza
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου