Στο Πασχαλινό Φεστιβάλ της Σόφιας στη Βουλγαρία θα συμμετέχει η Χορωδία Πρέβεζας «Αρμονία» | Epirus World

Στο Πασχαλινό Φεστιβάλ της Σόφιας στη Βουλγαρία θα συμμετέχει η Χορωδία Πρέβεζας «Αρμονία»

Για τη Βουλγαρία αναχωρεί την Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018 το μικτό τμήμα της Χορωδίας Πρέβεζας «Αρμονία». Η χορωδία μας θα συμμετέχει στο Πασχαλινό Φεστιβάλ της Σόφιας σε συνεργασία με τη Χορωδία “Vassil Arnaudov” από τη Σόφια της Βουλγαρίας και την Πανεπιστημιακή χορωδία της Πριμόρσκα από την Koper της Σλοβενίας. Η συνεργασία εκπονείται στα πλαίσια του προγράμματος στρατηγικής συνεργασίας στην εκπαίδευση ενηλίκων Erasmus+ και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, με αρμόδιο φορέα για την Ελλάδα το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της, η χορωδία μας θα συμμετέχει σε χορωδιακά εργαστήρια για την θρησκευτική μουσική της Ανατολής και της Δύσης, ενώ θα συμμετέχει και σε δύο συναυλίες που θα λάβουν χώρα στα πλαίσια του πασχαλινού φεστιβάλ της Σόφιας. Οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στις πόλεις Kazanlak και στη μεγάλη αίθουσα του Πανεπιστημίου στη Σόφια, ενώ τελεί υπό την αιγίδα όλων των σημαντικών φορέων της Βουλγαρίας, όπως την Ένωση Συνθετών της Βουλγαρίας, της Εθνικής Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης, του Πανεπιστημίου της Σόφια, κλπ.
mypreveza
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου