Σύζυγος αντιδημάρχου Γλυφάδας: "Βίασαν" τη ζωή μας οι ληστές | Epirus World

Σύζυγος αντιδημάρχου Γλυφάδας: "Βίασαν" τη ζωή μας οι ληστές

Τη φρίκη που έζησε ο ίδιος και η οικογένειά του, όταν τους λήστεψαν το σπίτι, περιέγραψε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα ο σύζυγος της αντιδημάρχου Γλυφάδας.

Για λεπτά φαίνεται ότι γλίτωσαν τη συνάντηση με τους ληστές του σπιτιού τους η αντιδήμαρχος Γλυφάδας, ο σύζυγος και η κόρη τους.

Η οικογένεια επέστρεψε τη Δευτέρα το βράδυ στο σπίτι της, από τις διακοπές του Πάσχα και στο σπίτι επιχείρησε να μπει πρώτα η σύζυγος. Όταν προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα δεν τα κατάφερε, αφού ήταν κλειστός ο σύρτης και δεν άνοιγε.

Πανικόβλητη η γυναίκα βγήκε φωνάζοντας «ληστεία!».

Αμέσως, όπως περιέγραψε ο σύζυγός της στο Καλημέρα Ελλάδα, ανέβηκε ο ίδιος πάνω και άναψε τα φώτα. Τότε, όπως εκτιμά ο ίδιος, οι ληστές έφυγαν από το σπίτι, καθώς θεωρεί ότι ήταν μέσα στο διαμέρισμα, όταν έφτασε η οικογένεια.

«Μπήκαν από το παράθυρο, προσπάθησε να ανοίξει τις μπαλκονόπορτες, έριξαν τελείως την πόρτα του παιδικού δωματίου και προφανώς μπήκε και άλλος συνεργός», δήλωσε και όπως είπε δεν είναι μόνο που του πήραν τα παράσημα, καθώς είναι απόστρατος, αλλά το ότι «βίασαν τη ζωή μας, νιώσαμε τέτοιο σοκ, εγώ για τα κορίτσια, το παιδί δεν μπορεί να κοιμηθεί».
madata
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου