Ιωάννινα: Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός.. Ένα... πάρκινγκ γίνεται νηπιαγωγείο! | Epirus World

Ιωάννινα: Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός.. Ένα... πάρκινγκ γίνεται νηπιαγωγείο!

Στην προκήρυξη του διαγωνισμού για την ανέγερση του νηπιαγωγείου στους παλιούς στρατιωτικούς φούρνους προχώρησε ο Δήμος Ιωαννιτών. Πρόκειται για ένα σημαντικό και πολυσυζητημένο έργο, το οποίο εντάχθηκε και χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ηπείρου με το ποσό του 1,7 εκατομμυρίων ευρώ. Έτσι ένας κεντρικός χώρος, στην οδό Ελένης Ζωγράφου που σήμερα χρησιμοποιείται κυρίως για στάθμευση, θα μετατραπεί σε νηπιαγωγείο και θα καλύψει μέρος από τις τεράστιες ανάγκες που υπάρχουν σήμερα.

Οι προσφορές των ενδιαφερομένων θα πρέπει να κατατεθούν μέχρι τις 23 Μαίου και η ηλεκτρονική αποσφράγιση θα γίνει στις 31 του μήνα.

Οι εργασίες κατασκευής του νέου νηπιαγωγείου θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέσα σε 426 ημερολογιακές ημέρες.

Το έργο συνολικά περιλαμβάνει την ανέγερση κτιρίου επιφάνειας 654,84 τετραγωνικών μέτρων, διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου επιφάνειας 367,14 τετραγωνικών, καθώς και την προμήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού για την πλήρη λειτουργία του νηπιαγωγείου.

Συνολικά θα φιλοξενηθούν 50 νήπια ενώ μέρος των θέσεων θα αποδοθεί αποκλειστικά για να καλυφθούν ανάγκες οικογενειών στρατιωτικών, βάση της προγραμματικής σύμβασης που έχει υπογραφεί για την παραχώρηση του χώρου στο Δήμο.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου