Super League: Λεβαδειακός - ΑΕΛ 2 - 1 τελικό σκορ | Epirus World

Super League: Λεβαδειακός - ΑΕΛ 2 - 1 τελικό σκορ

Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης ανάμεσα στον Λεβαδειακό και την Λάρισα για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.
Τέλος στην αναμέτρηση! Ο Λεβαδειακός επικράτησε 2-1 της ΑΕΛ και ανέβηκε στην 10η θέση με 29 βαθμούς!
Πέντε λεπτά ο έξτρα χρόνος!

86' O Σαβαντογκό έκανε ωραία ατομική και σουτ αλλά κόντραρε και πέρασε άουτ.

83' Αλλαγή για την ΑΕΛ. Μόρας αντί Χούμπτσεφ.

83' Μεγάλη ευκαιρία για τον Λεβαδειακό. Ο Καθάριος πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Τριποτσέρης την δεύτερη αλλά ο Μπόζοβιτς με εντυπωσιακή επέμβαση δεν τον άφησε να σκοράρει.
80' Αλλαγή για τον Λεβαδειακό. Καθάριος αντί Σουμπίνιο.

Πριν από λίγα λεπτά επίσης ο Λεβαδειακός έκανε την δεύτερη αλλαγή του με τον Σαβαντόγκο να παίρνει τη θέση του Γιουσούφ

76' Αλλαγή για την ΑΕΛ. Μλαντένοβιτς αντί Ντέλετιτς

Μπαίνουμε στο τελευταίο τέταρτο του ματς. Ο Λεβαδειακός προηγείται με 2-1 της ΑΕΛ.
69' Αλλαγή για την ΑΕΛ. Ρέντζας αντί Λεοζίνιο.
Μετά από ωραία κάθετη μπαλιά του Τσαμπούρη, ο Γιακουμάκης έκανε την προσποίηση αφήνοντας στον επερχόμενο Μαρκόφσκι, ο οποίος με τρομερό τελείωμα νίκησε τον Μπόζοβιτς για την ανατροπή!

63' ΓΚΟΟΟΛ για τον Λεβαδειακό!

62' Αλλαγή για τον Λεβαδειακό. Καραχάλιος αντί Ζαραδούκα.

Ο Σουμπίνιο εκτέλεσε από τα 40 μέτρα το φάουλ, η μπάλα έσκασε μπροστά στην εστία και ο Μπόζοβιτς που έκανε τραγική εκτίμηση δεν κατάφερε να διώξει την μπάλα! Τραγικό λάθος του πορτιέρε της ΑΕΛ, δεν κατάφερε να βρει την μπάλα σε μια φαινομενικά εύκολη φάση!

60' ΓΚΟΟΟΛ για τον Λεβαδειακό!
Έχει πέσει ο ρυθμός στο δεύτερο μέρος, με την ΑΕΛ να έχει ισορροπήσει το παιχνίδι.

52' Απίστευτη ευκαιρία για τον Λεβαδειακό! Σέντρα του Τσαμπούρη, ο Γιακουμάκης κάνει την κεφαλιά με τον Μπόζοβιτς να διώχνει ενστικτοδώς και στη συνέχεια με υπερπροσπάθεια να απομακρύνει την μπάλα!
Χωρίς αλλαγές συνεχίζουν οι δύο ομάδες στο δεύτερο μέρος.

49' «Χλιαρό» πλασέ του Ντέλετιτς, μπλόκαρε ο Σωτηρίου.

46' Σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο!
Τέλος στο πρώτο ημίχρονο! Η ΑΕΛ προηγείται με 1-0 μέσα στην έδρα του Λεβαδειακού χάρη στο γκολ του Κριζμάν. Καλύτεροι στο πρώτο μισάωρο οι γηπεδούχοι που άξιζαν ένα γκολ, ωστόσο στο τελευταίο τέταρτο οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το ματς και άνοιξαν το σκορ.

Ο Περόνε έκανε την κεφαλιά-πάσα μέσα στην περιοχή, ο Κριζμάν έπιασε το σουτ στην κίνηση με την μπάλα να κοντράρει στο σώμα του Τριποτσέρη, να αλλάζει πορεία και τον Σωτηρίου να μην μπορεί να διώξει! 1-0 η ΑΕΛ μέσα στην Λιβαδειά!
43' ΓΚΟΟΟΛ για την ΑΕΛ!
38' Κακή κεφαλιά του Περόνε, η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.

33' «Φωνάζει» για πέναλτι η ΑΕΛ σε πέσιμο του Λεοζίνιο μετά από μαρκάρισμα του Αντιλέχου, «παίζετε» λέει ο διαιτητής και φαίνεται πως έχει δίκιο καθώς ο Βραζιλιάνος παρά την επαφή που υπήρχε είχε χάσει το κοντρόλ της μπάλας.

Φτάσαμε στο 32ο λεπτό του αγώνα με το 0-0 να παραμένει ανάμεσα σε Λεβαδειακό και ΑΕΛ.
21' Τεράστια ευκαιρία για την ΑΕΛ! Ο Λεοζίνιο έκανε το σουτ, ο Σωτηρίου απόκρουσε ασταθώς με τον Περόνε να παίρνει το ριμπάουντ και να κάνει το... τσιμπητό πλασέ. Ωστόσο, ο Ζαραδούκας με ανάποδο ψαλίδι πρόλαβε να διώξει πριν η μπάλα περάσει την γραμμή όπως είπε ο διαιτητής. Από το ριπλέι δεν φάνηκε ξακάθαρα, μάλλον δεν έχει περάσει τη γραμμή!

21' Ωραία παράλληλη με την εστία σέντρα του Ζαραδούκα, με τον Γιακουμάκη να μην βρίσκει την μπάλα με την προβολή που επιχείρησε.
18' Νέα φάση για τον Λεβαδειακό. Ο Γιουσούφ έστρωσε στον προωθημένο Τριποτσέρη αλλά το σουτ του τελευταίου πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι.
15' Σουτ του Γιουσούφ έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε άουτ.

14' Eυκαιρία για τον Λεβαδειακό. Φαλτσαριστό σουτ του Σουμπίνιο έξω από την περιοχή, έδιωξε με εντυπωσιακή επέμβαση ο Μπόζοβιτς.
10' Κάθετη του Σουμπίνιο στον Μαρκόφσκι, ο οποίος ήταν εκτεθειμένος, αλλά ο Μπόζοβιτς βγήκε γρήγορα και μπλόκαρε την μπάλα.

8' Μεγάλη ευκαιρία για τον Λεβαδειακό. Μετά από φανταστική κάθετη του Σουμπίνιο, ο Γιακουμάκης (που έφυγε από κανονική θέση) βγήκε απέναντι από τον Μπόζοβιτς, τον πέρασε αλλά άνοιξε πολύ την μπάλα και στη συνέχεια από πολύ πλάγια δεν κατάφερε να σουτάρει σωστά.

7' Μετά από γύρισμα του Περόνε, ούτε ο Λεοζίινο ούτε ο Μιλοσάβλιεβιτς κατάφεραν να σουτάρουν.
4' Ο Τσαμπούρης έκανε το μακρινό γέμισμα, ο Κριζμάν το... τσαφ αλλά κανένας παίκτης των Βοιωτών δεν κατάφερε να κινηθεί προς την πορεία της μπάλας με τον Μπόζοβιτς να μπλοκάρει.

1' Σέντρα στην αναμέτρηση!

Διαιτητής είναι ο Γιώργος Μπλάνας (Μεσσηνίας).

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Μπόζοβιτς, Μασούρας, Ζίζιτς, Γιοβάνοβιτς, Χούμπτσεφ, Λαγός, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς, Λεοζίνιο, Κρισμάν, Περόνε.

Λεβαδειακός (Ζοσέ Ανιγκό): Σωτηρίου, Τσαμπούρης, Τριποτσέρης, Αντιλέχου, Ζαραδούκας, Μητρόπουλος, Νιάσε, Γιακουμάκης, Σουμπίνιο, Γιουσούφ, Μαρκόφσκι.

Βρισκόμαστε ακόμη εν αναμονή των ενδεκάδων των δύο ομάδων, τις περιμένουμε από την επίσημη ιστοσελίδα της Σούπερ Λίγκας.

Να πούμε ότι στο παιχνίδι που τελείωσε πριν από λίγο, ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 3-2 του ΠΑΟΚ χάρη σε γκολ του Ιγκλέσιας στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων.

O Λεβαδειακός βρίσκεται στην 11η θέση με 26 βαθμούς, με την ΑΕΛ να είναι μία θέση παρακάτω και να έχει έναν βαθμό λιγότερο (25β.)!

Καλησπέρα σας! Μαζί θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη της αναμέτρησης της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας ανάμεσα στον Λεβαδειακό και την ΑΕΛ.
sport-fm
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου