Η γαστρονομία της Ηπείρου πρωταγωνιστεί στην έκθεση Food Expo 2018

Δυναμικό παρών συνεχίζει να δίνει η Ήπειρος και την δεύτερη ημέρα της έκθεσης Food Expo 2018. Η λέσχη Αρχιμαγείρων Περιφέρειας Ηπείρου με τον γνωστό Ex. Chef  Αναστάσιο Τόλη και τον Αδαμάντιο Δότσιο με την συνδρομή του ΕΦΕΤ Ηπείρου , της Περιφέρειας και  επιχειρηματιών της περιοχής, παρουσίασαν στο Μediterranean Food Stage, τον πλούτο της Ηπειρώτικης Γαστρονομίας μέσα από την πληθώρα τροφίμων και ποτών που παράγονται στην Ήπειρο.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στην παρουσίαση μπορούμε να πούμε ότι είχε και η Πρέβεζα, αφού ο Chef Τάσος Τόλης είναι από την περιοχή, αλλά και η πλειοψηφία των επιχειρήσεων που συμμετείχαν στο Mediterranean Food Stage ήταν Πρεβεζάνικες.

Οι Θαλασσινές νοστιμιές του Αμβρακικού, το ντόπιο και φρέσκο Πρεβεζάνικο κρέας, καθώς και το ξεχωριστής ποιότητας Πρεβεζάνικο Ούζο αναδείχθηκαν σε ακόμα μία σημαντική έκθεση που πραγματοποιείται στη χώρα μας, μέσα από τις μοναδικές γευστικές δημιουργίες των Chef της Λέσχης Αρχιμαγείρων Περιφέρειας Ηπείρου.
mypreveza.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου