Πώς να διαγράψετε οριστικά το λογαριασμό σας στο Facebook

Θέλετε να διαγράψετε τον λογαριασμός στο Facebook και δεν γνωρίζετε πως

Πριν κάνετε οτιδήποτε βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει ένα αντίγραφο των δεδομένων σας.

Ενδέχεται να γνωρίζετε ότι μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο λογαριασμό σας στο Facebook μετά την απενεργοποίησή του. Αλλά να είστε προσεκτικοί, δεν θα έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε γνώμη αφού διαγράψετε μόνιμα το προφίλ σας στο Facebook.

To Facebook θέλει 90 μέρες για να διαγράψει όλες τις φωτογραφίες σας, τα βίντεό σας, τις αναρτήσεις σας, τα σχόλια σας, τα μηνύματα σας και όλα τα υπόλοιπα.

Κανείς από τους φίλους σας δεν θα μπορεί να επισκεφθεί το προφίλ σας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας διαγραφής.

Ωστόσο, μηνύματα κειμένου και εικόνες που έχετε στείλει στους φίλους σας μέσω συνομιλίας, θα είναι ορατοί στους λογαριασμούς τους, επειδή αποτελούν μέρος του δικού τους account επίσης.

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα διαγραφής:

-Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Facebook.

-Επισκεφθείτε αυτόν τον σύνδεσμο, https://www.facebook.com/help/delete_account

-Κάντε κλικ στην επιλογή Διαγραφή του λογαριασμού μου.
madata
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου