Ενας έφηβος αυτοκτόνησε μετά από ακραίο bullying. Bίντεο | Epirus World

Ενας έφηβος αυτοκτόνησε μετά από ακραίο bullying. Bίντεο

Τραγική κατάληξη είχε μία ακόμη υπόθεση ακραίου μπούλινγκ σε σχολείο των Ηνωμένων Πολιτειών. Ένας 12χρονος έβαλε τέρμα στη ζωή του, καθώς δεν άντεξε τα πειράγματα των συνομήλικών του, οι οποίοι τον φώναζαν και τον ανέφεραν στα social media «bisexual».

Ο Andrew Leach, μαθητής του Southaven Middle School στο Μισισίπι των Ηνωμένων Πολιτειών, βρέθηκε κρεμασμένος στο γκαράζ του σπιτιού της οικογένειάς του, στις 6 Μαρτίου.

Όπως αποκάλυψε ο πατέρας του Matt, «δεχόταν μπούλινγκ για τη σεξουαλική του ταυτότητα, καθώς οι συμμαθητές του έλεγαν ότι είναι bisexual».

Οι γονείς δεν γνώριζαν το δράμα που βίωνε στο σχολείο του ο γιος τους. Το παιδί ντρεπόταν να τους ομολογήσει τα γεγονότα. Το έμαθαν όταν αυτοκτόνησε, καθώς ο 12χρονος είχε αφήσει σημείωμα, με το οποίο εξηγούσε στους γονείς του τους λόγους που τον ώθησαν στην αυτοκτονία.

Η μητέρα του, Cheryl Hudson, αν και συγκλονισμένη από την απώλεια του παιδιού της, απηύθυνε κραυγή αγωνίας προς τους γονείς των παιδιών, τους οποίους κάλεσε να μιλούν στα παιδιά τους, να συζητούν μαζί τους, να τα κατευθύνουν και σε κάθε περίπτωση να ενημερώνονται για όσα τους απασχολούν και να αναζητούν μαζί μία λύση.


protothema.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου