Τα λόγια του δράστη μετά το άγριο φονικό στην Σταμάτα: Έσφαξα στη μπανιέρα το Σατανά | Epirus World

Τα λόγια του δράστη μετά το άγριο φονικό στην Σταμάτα: Έσφαξα στη μπανιέρα το Σατανά

Νέα στοιχεία για το άγριο φονικό στην Σταμάτα Αττικής βλέπουν το φως της δημοσιότητας όσο περνούν οι ώρες. Ο δράστης σύμφωνα με πληροφορίες αφού κατέσφαξε με ψαλίδι την επι επτά χρόνια σύντροφό του και υπο την επήρρεια χαπιών τηλεφώνησε στην αστυνομία.

«Έσφαξα τον Σατανά στη μπανιέρα», είπε ο 52χρονος στο τηλεφώνημα που έκανε στην αστυνομία το πρωί της Πέμπτης, σύμφωνα με το newsit.gr

Όλα έγιναν στο σπίτι όπου έμεναν στην Σταμάτα κοντά στην οδό Αγίου Φανουρίου. Ο 52χρονος δράστης, επιτέθηκε μετά από άγριο καυγά στη 40χρονη σύντροφό του με ένα ψαλίδι. Στην κυριολεξία την κατακρεούργησε. Στην συνέχεια, προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Οι αστυνομικοί  όταν έφτασαν στο σημείο της τραγωδίας νωρίς το πρωί αντίκρυσαν την γυναίκα σε μια λίμνη αίματος στην μπανιέρα και τον δράστη που είχε πάρει μεγάλη ποσότητα χαπιών πιθανότατα για να δώσει τέλος στην ζωή του αναίσθητο. Ο δράστης έχει μεταφερθεί στο Σισμανόγλειο όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο δράστης είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών. Ζούσαν μαζί 7 χρόνια.
madata
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου