Προμήθεια ολοκληρωμένου συστήματος καταγραφής δεδομένων σχετικά με τις πλημμύρες στην Ηγουμενίτσα | Epirus World

Προμήθεια ολοκληρωμένου συστήματος καταγραφής δεδομένων σχετικά με τις πλημμύρες στην Ηγουμενίτσα

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας, συνεργάζεται με το ΤΕΙ Ηπείρου για την υλοποίηση του έργου "Ολοκληρωμένο σύστημα καταγραφής δεδομένων με σκοπό τη δημιουργία χρονοσειρών, μοντέλων και ενημερώσεων σχετικά με τις πλημμύρες στην πόλη της Ηγουμενίτσας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΗΠΕΙΡΟΣ 2014-2020» με κωδικό MIS 5006503 που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης) και από εθνικούς πόρους μέσω του ΠΔΕ.
Στο πλαίσιο αυτό δημοσιεύτηκε από το ΤΕΙ Ηπείρου στις 7-3-2018 πρόσκληση ανοικτού δημόσιου διαγωνισμού, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων προμήθεια μετρητικών οργάνων που θα εγκατασταθούν σε ρέματα της Ηγουμενίτσας με σκοπό την καταγραφή δεδομένων όσο αφορά την παροχή νερού σε αυτά, βροχομετρικού σταθμού, σταθμών μέτρησης στάθμης υπογείων υδάτων και τη προμήθεια μη επανδρωμένου αερομοντέλου με δυνατότητα αυτοματοποιημένης φωτογράφησης. Περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό στο: http://research.teiep.gr/.

Γραφείο Δημάρχου
Ηγουμενίτσας
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου