Αναστάσιμη Λειτουργία και φέτος στο Κοιμητήριο Πρέβεζας | Epirus World

Αναστάσιμη Λειτουργία και φέτος στο Κοιμητήριο Πρέβεζας

Η Ακολουθία του Επιταφίου καθώς και η Ανάσταση του Κυρίου θα πραγματοποιηθούν και φέτος στον Ιερό Ναό του Αγίου Χριστοφόρου στο Κοιμητήριο της Πρέβεζας.

Πρόκειται για πρωτοβουλίες που ξεκίνησαν από την Ιερά Μητρόπολη Νικοπόλεως και Πρεβέζης και αγκαλιάστηκαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τους πιστούς οι οποίοι για τους δικούς τους λόγους -και κυρίως εκείνοι που έχουν χάσει πρόσφατα τους δικούς του ανθρώπους-είχαν την δυνατότητα να περάσουν αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές της χριστιανοσύνης στον χώρο του κοιμητηρίου δίπλα στους αγαπημένους τους. 

Η Ακολουθία του Επιταφίου τελείται στο κοιμητήριο από την πρώτη χρονιά της έλευσης του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πρεβέζης κ. Χρυσοστόμου στην Πρέβεζα, ενώ η Αναστάσιμη Λειτουργία ξεκίνησε πέρσι. Φέτος η Ακολουθία του Επιταφίου την Μ. Παρασκευή θα ξεκινήσει μια ώρα αργότερα (στις 6 το απόγευμα), ενώ η Αναστάσιμη Λειτουργία θα τελεστεί από τις 9 έως τις 10 το βράδυ του Μ.Σαββάτου.

πηγή : Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου