Στα λευκά!!! Χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου! | Epirus World

Στα λευκά!!! Χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου!

Και του καιρού τα παράδοξα και τα παράξενα συνεχίζονται.. Ο Μάρτιος οδεύει προς το τέλος του, αλλά η μέρα θυμίζει βαρυχειμωνιά. Και μεγάλος μέρος των ορεινών στο Νομό Ιωαννίνων, ξύπνησε ντυμένο στα λευκά! Έντονες χιονοπτώσεις εκδηλώνονται στις περιοχές της Κόνιτσας, του Ζαγορίου και του Μετσόβου. Μάλιστα το χιόνι μέσα στο Μέτσοβο φτάνει και τα δέκα εκατοστά, γεγονός που μπορεί να μην διαταράσσει την καθημερινότητα των κατοίκων αλλά δημιουργεί προβλήματα στις αγροτικές καλλιέργειες και "καταδικάζει" την ανθοφορία των οπωροφόρων δέντρων.

Από την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Ηπείρου έχουν κινηθεί από νωρίς το πρωί οκτώ μηχανήματα, τα οποία παίρνουν μέρος στο έργο του αποχιονισμού.
Προβλήματα στις μετακινήσεις δεν έχουν δημιουργηθεί ωστόσο απαιτείται προσοχή για όσους κινηθούν προς τα ορεινά.
Τα παιχνίδια του καιρού πάντως δεν εξαντλούνται εδώ... Μέχρι και την Τετάρτη ο καιρός θα διατηρηθεί άστατος, με ισχυρές βροχές αλλά και χιονοπτώσεις στα ορεινά και με θερμοκρασίες που θα παραπέμπουν στην... καρδιά του χειμώνα!
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου