Σοκ στην Ιταλία από το θάνατο του Αστόρι: Αναπαύσου εν ειρήνη φίλε μου! | Epirus World

Σοκ στην Ιταλία από το θάνατο του Αστόρι: Αναπαύσου εν ειρήνη φίλε μου!

Νεκρος στο δωματιο ξενοδοχειου βρεθηκε σημερα ο αρχηγος της ομάδας της Φλορεντίας, Νταβιντε Αστορι. Ο Παναγιώτης Κονέ αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο τον Νταβίντε Αστόρι. Ο μέσος της ΑΕΚ, που ήταν συμπαίκτης με τον Ιταλό αμυντικό στην Φιορεντίνα τη σεζόν 2016-17 έγραψε στο Instagram: «Αναπαύσου εν ειρήνη φίλε μου»!
Μανωλάς: «Ακόμα δεν το πιστεύω»

Ο Κώστας Μανωλάς εξέφρασε τη θλίψη του για τον χαμό του Νταβίντε Αστόρι, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στον ύπνο του, πριν το παιχνίδι της Φιορεντίνα με την Ουντινέζε.

Ο αμυντικός των «τζαλορόσι» που ήταν συμπαίκτης με τον Αστόρι στη Ρόμα τη σεζόν 2014-15 έγραψε στο Instagram: «Ακόμη δεν το πιστεύω!!Μεγάλος άνθρωπος και μεγάλος παίκτης!!RIP!».
Αναβλήθηκαν όλα τα παιχνίδια της αγωνιστικής στην Ιταλία

Η οργανωτική επιτροπή της Serie A αποφάσισε την αναβολή όλων των αγώνων της 27ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος, σε ένδειξη πένθους για τον αδόκητο θάνατο του αρχηγού της Φιορεντίνα, Ντάβιντε Αστόρι.

Ο 31χρονος διεθνής αμυντικός βρέθηκε σήμερα νεκρός στο ξενοδοχείο, στο οποίο είχε καταλύσει η ομάδα της Φλωρεντίας, λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι με την Ουντινέζε.
madata.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου