Στη Φιλιππιάδα το Δίκτυο Λιμνών.. | Epirus World

Στη Φιλιππιάδα το Δίκτυο Λιμνών..

Περίπου 80 άτομα ,μέλη του Δικτύου Πόλεων με Λίμνες από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Αλβανία , την Ουκρανία και την Βουλγαρίας θα παραστούν στην Γενική Συνέλευση του Δικτύου Πόλεων με Λίμνες που θα πραγματοποιηθεί, στην Φιλιππιάδα το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Απριλίου.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Ζηρού Νίκος Καλαντζής τα μέλη του Δικτύου αιρετοί , εκπρόσωποι Δήμων, Πρέσβεις των χωρών που συμμετέχουν στον Φορέα, υπηρεσιακοί παράγοντες και επίσημοι προσκεκλημένοι θα ενημερωθούν για τα προγράμματα που αφορούν την ανάπτυξη των Λιμνών και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Δήμοι.

Το Δίκτυο Πόλεων με Λίμνες ιδρύθηκε στις 5 Οκτωβρίου 2012 με κοινό στοιχείο των Δήμων και Κοινοτήτων που συμμετέχουν στο Δίκτυο την ύπαρξη φυσικών ή τεχνητών λιμνών στις περιοχές τους με γνώμονα τον κεντρικό ρόλο που αυτές διαδραματίζουν στο φυσικό περιβάλλον του κάθε Δήμου καθώς και στις αντίστοιχες οικονομίες τους.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου