Ο πατέρας του λοχία: Τα παιδιά μας είναι ήρωες | Epirus World

Ο πατέρας του λοχία: Τα παιδιά μας είναι ήρωες

Την υπερηφάνεια του και για τα δύο παιδιά που συνελήφθησαν στον Έβρο, εξέφρασε ο πατέρας του λοχία Δημήτρη Κουκλατζή, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Ο κ. Κουκλατζής χαρακτήρισε, μάλιστα, τους δύο στρατιωτικούς "ήρωες" για τη στάση και τη συμπεριφορά που επέδειξαν.

Ο ίδιος δηλώνει πάντως άγνοια για το τι πρόκειται να ακολουθήσει, καθώς, όπως είπε, δεν ξέρει πόσο μπορεί να διαρκέσει η όλη διαδικασία. «Πολλά σημεία είναι ακόμα σκοτεινά και δεν ξέρουμε κάτι περισσότερο» είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας: «είχαμε την ελπίδα ότι θα έβγαιναν μέσα στην εβδομάδα».

Ο κ. Κουκλατζής εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στην ελληνική πολιτεία και το στρατό, ενώ ξεκαθάρισε ότι κανένας από τους δύο στρατιωτικούς δεν έχει υποστεί κάποιου είδους βία.

«Είναι καλά και το φρόνημά τους υψηλό. Τα παιδιά δεν έχουν υποστεί βία. Εντός και εκτός φυλακή τους φέρονται πολύ καλά οι Τούρκοι» είπε ο ίδιος και αναφέρθηκε στους κανονισμούς που υπάρχουν στις φυλακές, λέγοντας ότι έχουν το δικαίωμα να τους βλέπουν μια φορά το μήνα και να μιλούν μαζί τους τηλεφωνικά μία φορά την εβδομάδα.
madata.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου