ΠΡΕΒΕΖΑ : Αυτοψία στις πληγείσες περιοχές της Δ.Ε. Ζαλόγγου από κλιμάκιο μηχανικών του Δήμου | Epirus World

ΠΡΕΒΕΖΑ : Αυτοψία στις πληγείσες περιοχές της Δ.Ε. Ζαλόγγου από κλιμάκιο μηχανικών του Δήμου

Αυτοψία σε Τοπικές Κοινότητες της Δ.Ε  Ζαλόγγου οι οποίες επλήγησαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών πραγματοποίησε  κλιμάκιο μηχανικών του Δήμου Πρέβεζας συνοδεύοντας τον Δήμαρχο Πρέβεζας Χρήστο Μπαϊλη και τον Αντιδήμαρχο Κώστα Ματέρη.

Οι συνεχείς και  έντονες βροχοπτώσεις προκάλεσαν έντονα προβλήματα   κατολισθήσεων και καθιζήσεων στο οδικό δίκτυο αλλά και σε τεχνικά  έργα και σύμφωνα με τον κ.Μπαϊλη αυτή την στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη η ακριβής αποτύπωση τους προκειμένου  να ζητηθούν οι απαιτούμενες χρηματοδοτήσεις από τα αρμόδια υπουργεία.

Ενδεικτικά να αναφερθεί ότι ζημιές έχουν σημειωθεί μεταξύ άλλων περιοχών  σε Μυρσίνη, Εκκλησιές, Βράχο, Λυγιά, Καστροσυκιά κλπ ενώ αντίστοιχα προβλήματα έχουν καταγραφεί και στην Δ.Ε Λούρου  με το πιο έντονο κατολισθητικό φαινόμενο να καταγράφεται στην Τ.Κ Ρεματιάς.

Οπως τόνισε ο κ.Μπαϊλης  οι υπηρεσίες του Δήμου καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για  την αντιμετώπιση αλλά και την οριστική επίλυση των προβλημάτων  που άφησαν πίσω τους τα έντονα καιρικά φαινόμενα τα οποία έπληξαν  διαδοχικά την περιοχή του Δήμου Πρέβεζας κατά την φετεινή χειμερινή περίοδο.
mypreveza.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου