Συνεχίζονται οι ενημερωτικές διαλέξεις σε μαθητές της Ηπείρου με θέματα την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο και την οδική ασφάλεια | Epirus World

Συνεχίζονται οι ενημερωτικές διαλέξεις σε μαθητές της Ηπείρου με θέματα την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο και την οδική ασφάλεια

Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, συνεχίζονται οι ενημερωτικές διαλέξεις σε μαθητές σχολείων,  με σκοπό την ενημέρωσή τους σε θέματα ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο και οδικής ασφάλειας.


Στις παρουσιάσεις αυτές που έγιναν το τελευταίο χρονικό διάστημα,  οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την πρακτική χρηστικότητα καθημερινών κανόνων οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής καθώς και για τους κινδύνους που ελλοχεύουν στο διαδίκτυο και στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης. 


Οι εκπαιδευτικές διαλέξεις θα συνεχιστούν από εξειδικευμένους αξιωματικούς, καθόλη τη διάρκεια της σχολικής περιόδου, σε όλη την Ήπειρο, με διαρκή στόχο την ενημέρωση, την προστασία και την ασφάλεια των μαθητών.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου