ΓΙΑΝΝΕΝΑ:Χαμός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την ...νέα πλατεία | Epirus World

ΓΙΑΝΝΕΝΑ:Χαμός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την ...νέα πλατεία

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και η δημοσιοποίηση της αρχιτεκτονικής μακέτας που απέσπασε το πρώτο βραβείο απο την κριτική επιτροπή, προκάλεσε ...πάρτι σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

 Τα σχόλια...δεν είναι και τα καλύτερα ενω οι πρώτες αντιδράσεις του κόσμου σε μεγάλο βαθμό είναι αρνητικές χωρίς να λείπουν και οι λίγες θετικές γνώμες για τον μινιμαλίστικο τρόπο σκέψης. Η μακέτα με το μαυρότουβλο, η έλλειψη πρασίνου αλλά και το οβάλ στοιχείο στο κέντρο της πλατείας, μάλλον δεν ενθουσίασαν όσους έσπευσαν να σχολιάσουν την ανακοίνωση της αρχιτεκτονικής επιτροπής. Τα σχόλια που ακολουθούν τις φωτογραφίες είναι καυστικά για τις αποφάσεις της αρχιτεκτονικής επιτροπής ενώ πολλοί ζητούν ηλεκτρονική ψηφοφορία απο πλευράς του Δήμου. Πάντως τα αντανακλαστικά των πολιτών ήταν ακαριαία αφού με με την ανάρτηση των φωτογραφιών, ξεκίνησαν να εκφράζουν την γνώμη τους για την ...νέα πλατεία εαν και εφόσον γίνει και προχωρήσει ο σχεδιασμός και η χρηματοδότηση. 
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου