«Γαστρονομικές Περιπλανήσεις στην Πάργα»

Το Chef Club, γραφείο Πρέβεζας, σε συνεργασία με το ΚεΔιΒιΜ2 Φάσμα διοργανώνει διήμερο σεμινάριο μαγειρικής το Σάββατο 17 και Κυριακή 18 Μαρτίου με τίτλο «Γαστρονομικές Περιπλανήσεις στην Πάργα» και ώρες 10:00 – 17:30 στο BIANCO Resort στην παραλία Πάργας. Το σεμινάριο απευθύνεται σε Chef, μάγειρες, μπαρίστες, στελέχη χώρων εστίασης και ξενοδοχείων, ζαχαροπλάστες αλλά και σε όσους αγαπούν τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική τέχνη.



Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Certificate/πιστοποίηση από το Κε.Δι.Βι.Μ2 ΦΑΣΜΑ Πάργας και βεβαίωση παρακολούθησης από το chef club.
mypreveza
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου