Η Θεματική Εβδομάδα 4ου Γυμνάσιου Πρέβεζας - "Κυκλοφοριακή Αγωγή" | Epirus World

Η Θεματική Εβδομάδα 4ου Γυμνάσιου Πρέβεζας - "Κυκλοφοριακή Αγωγή"

Το 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας και η Γ' Γυμνασίου σε συνεργασία με την Τροχαία Πρέβεζας και με την Λέσχη Μοτοσικλετιστών Πρέβεζας, συμμετείχε και φέτος στον θεσμό της "Θεματικής Εβδομάδας" που αφορά τα Γυμνάσια όλης της χώρας με θέμα την "Κυκλοφοριακή Αγωγή". 

Τα τρία τήματα (Γ1, Γ2 και Γ3) χωρίστηκαν αντίστοιχα σε τρεις ομάδες και τοποθετήθηκαν σε τρία σημεία της πόλης.


Η πρώτη ομάδα οργανώθηκε έξω από το χώρο του 4ου Γυμνασίου, η δεύτερη ομάδα έξω από το χώρο του 2ου Δημοτικού Σχολείου και η τρίτη ομάδα στη θέση "Φόρος".



Μοίρασαν ενημερωτικά φυλλάδια σωστής οδηγικής συμπεριφοράς σε οδηγούς Ι.Χ. και μοτοσικλετιστές ενώ μετά το πέρας της ενημερωτικής κίνησής τους, συμπλήρωσαν ερωτηματολόγια σε σχέση με την οδηγική συμπεριφορά των συμπολιτών τους και τα όσα είχαν παρατηρήσει.

 Οι μαθητές είχαν μαζί τους αυτοσχέδιες αφίσες με μηνύματα προς τους οδηγούς, όπως "Πέτα το κινητό και πιάσε τη ζωή". "Οδηγέ ο πεζός έχει προτεραότητα!", "Βάλε ζώη, τη ζωή σου σώζει!" και "ΟΔΗΓΕ, φεύγοντας από το σπίτι θυμήσου τις αγκαλιές που σε περιμένουν πίσω".

Ένα μεγάλο "ΜΠΡΑΒΟ" σε μαθητές και καθηγητές για αυτήν την όμορφη κίνηση εκπαιδευτικού χαρακτήρα για νέους και παλιούς οδηγούς.






Share on Google Plus

About Ειρήνη Σολδάτου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου