Ομολόγησε ότι βίασε 40 γυναίκες και ανήλικα κορίτσια | Epirus World

Ομολόγησε ότι βίασε 40 γυναίκες και ανήλικα κορίτσια

Κατηγορίες απαγγέλθηκαν εις βάρος 57χρονου Γάλλου, ο οποίος ομολόγησε ότι βίασε και πραγματοποίησε σεξουαλικές επιθέσεις εις βάρος «περίπου 40 γυναικών» στη διάρκεια της δεκαετίας του΄90. Ο 57χρονος είναι παντρεμένος με εγγόνια και συνελήφθη τη Δευτέρα αφού η αστυνομία χρησιμοποίησε τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του για να συνδέσει το όνομά του με τον βιασμό μιας γυναίκας την περασμένη εβδομάδα στα σύνορα με το Βέλγιο.

Στη συνέχεια, από δείγματα DNA που ελήφθησαν από πολλά θύματα βιασμού ταυτοποιήθηκε ότι εκείνος ήταν ο δράστης.

Συνελήφθη σε σχέση με μια έρευνα που είχε ξεκινήσει το 1996 σχετικά με επιθέσεις εις βάρος 19 γυναικών και ανήλικων κοριτσιών, είπε ο εισαγγελέας προσθέτοντας ότι χρησιμοποιούσε πάντα την ίδια μέθοδο για να προσελκύσει τα θύματά του.

«Οι γυναίκες δέχτηκαν επίθεση πισώπλατα, πολύ νωρίς το πρωί. Φορούσε γάντια και είχε καλυμμένο το πρόσωπό του είτε ολόκληρο, είτε μερικώς με ένα καπέλο, για παράδειγμα», είπε ο Βισεντίνι και σημείωσε ότι ο ύποπτος ισχυρίστηκε ότι «έδρασε παρορμητικά χωρίς να μπορεί να το ελέγξει».

Ο ύποπτος ως δράστης δεν κατονομάζεται επισήμως αλλά ένας κάτοικος της Πον-σιρ-Σαμπρ,  ισχυρίζεται ότι τον γνωρίζει και ότι πρόκειται για τον Ντίνο Σκάλα, πατέρα ενός γιου περίπου στα 20 και δύο μεγαλύτερων θυγατέρων.

Ο δράστης κατάγεται από την πόλη Πον-σιρ-Σαμπρ στη βόρεια Γαλλία, κοντά στα σύνορα με το Βέλγιο, και κατά την ανάκρισή του από την αστυνομία ομολόγησε ότι διέπραξε σεξουαλικές επιθέσεις εις βάρος γυναικών πριν από πολλές δεκαετίες.
madata
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου