Το προφίλ του δράστη που δολοφόνησε τον 19χρονο στο Μαρούσι | Epirus World

Το προφίλ του δράστη που δολοφόνησε τον 19χρονο στο Μαρούσι

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός τα ξημερώματα της Κυριακής στην πλατεία Ηρώων Κύπρου στο Μαρούσι.

Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του δράστη συνεχίζονται, ενώ στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει το κινητό του θύματος αλλά «κλειδί» θεωρείται και η κατάθεση της18χρονης φίλης του, η οποία ήταν μαζί του το μοιραίο βράδυ.

Η 18χρονη φίλη του Θωμά αρχικά είπε στους αστυνομικούς πως το κίνητρο των δραστών ήταν η ληστεία, στη συνέχεια όμως άλλαξε τα όσα αρχικά υποστήριξε.

«Είχα τρομοκρατηθεί. Φοβήθηκα ότι θα μπλέξουμε. Δεν το είχα συνειδητοποιήσει. Δεν ήθελα να σας δημιουργήσω πρόβλημα», φέρεται να είπε η κοπέλα στους αστυνομικούς.

Ο Θωμάς, η φίλη του και τέσσερα ακόμη άτομα διασκέδαζαν σε ένα μπαρ και στη συνέχεια κατέληξαν στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι. Με βάση τις περιγραφές τους και πολύ περισσότερο την περιγραφή της κοπέλας ο δράστης είναι νεαρός, με 1,75 με 1,80, με κανονική σωματική διάπλαση.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί αναμένουν απαντήσεις από τα εγκληματολογικά εργαστήρια για τα ευρήματα που εντοπίστηκαν στον τόπο του εγκλήματος.

Οι αξιωματικοί εκτιμούν πως το επικρατέστερο σενάριο που οδήγησαν το δράστη στη δολοφονία είναι οι προσωπικές διαφορές που είχαν με το θύμα.

Θρήνος στην κηδεία

Με λουλούδια στα χέρια συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον 19χρονο Θωμά, στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Καματερό.

Υποβασταζόμενοι οι γονείς συνόδευσαν το μοναχοπαίδι τους στην τελευταία του κατοικία και κανένας δεν μπορεί να δεχθεί πως ο Θωμάς έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή.

ant1, alphatv
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου