Νέο συγκλονιστικό στοιχείο ανατρέπει τα πάντα για τον θάνατο του φοιτητή στην Κάλυμνο | Epirus World

Νέο συγκλονιστικό στοιχείο ανατρέπει τα πάντα για τον θάνατο του φοιτητή στην Κάλυμνο

Νέα συνταρακτικά στοιχεία για το θάνατο του φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου στην Κάλυμνο ανακάλυψαν οι ερευνητές που όρισε η οικογένειά του. Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για δολοφονία, δηλώνουν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Ένα νέο συγκλονιστικό στοιχείο το οποίο θα συνταράξει το Πανελλήνιο. Πρόκειται περί εγκληματικής ενέργειας», δηλώνει ο δικηγόρος της οικογένειας του φοιτητή.

Eνα στοιχείο φωτιά. Ένα στοιχείο το οποίο ξεκαθαρίζει όπως ισχυρίζεται η οικογένεια του άτυχου φοιτητή το μυστήριο για το πως τελικά πέθανε στην Κάλυμνο. Ένα στοιχείο που θα παραδώσουν τις επόμενες ημέρες στην αστυνομία για να ξεκινήσει και πάλι η έρευνα. Αυτό που βρέθηκε στο σημείο όπου σκοτώθηκε ο Νίκος Χατζηπαύλου μαζί με άλλα στοιχεία ανατρέπει τα πάντα.

Εύρεση χώματος στα ρούχα του παιδιού που είναι καθαρά από άλλη περιοχή που ταυτοποιείται ότι είναι από άλλη περιοχή.

Η μητέρα του άτυχου φοιτητή, δεν μπορεί ακόμα να πιοστέψει το θάνατο του γιου της: «Δεν μπορώ να το καταλάβω. Πάει κάπου το μυαλό σας; Δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί! Ήταν το παιδί τη λάθος στιγμή στο λάθος τόπο; Είδε κάτι, νόμιζαν ότι είναι κάποιος άλλος;»

«Έπεσε από ύψος 70 μέτρων και δεν υπήρχαν κατάγματα»

Η υπόθεση του θανάτου του Νίκου Χατζηπαύλου έχει πολλά κενά. Υπάρχουν δυο ιατροδικαστικές εκθέσεις με τεράστια απόκλιση μεταξύ τους. Η πρώτη έλεγε ότι ξεψυχούσε για ώρες και η δεύτερη ότι ο θάνατος ήταν ακαριαίος. Στην δεύτερη έκθεση μάλιστα έγινε σαφές ότι δεν υπήρχαν κατάγματα. Πώς είναι δυνατόν δεδομένου ότι έπεσε από ένα βράχο δεκάδων μέτρων ;

«Αν πέσει από το συγκεκριμένο σημείο που είναι 60 – 70 μέτρα βράχια κοφτερά, θα είχε κατάγματα, να μην αναγνωρίζεται το πρόσωπό του», λέει ο Γιώργος Τσούκαλης, ιδιωτικός ερευνητής.

Η οικογένεια του Νίκου Χατζηπαύλου δεν θα ησυχάσει αν δεν μάθει τι ακριβώς του συνέβη. Πώς μια βόλτα του με ποδήλατο σε ένα νησί που δεν ήξερε κανέναν κατέληξε σε τραγωδία .
madata
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου