Πιστολέρο σκόρπισε τον τρόμο σε σχολείο στην Φλόριντα. Τουλάχιστον ένας νεκρός! | Epirus World

Πιστολέρο σκόρπισε τον τρόμο σε σχολείο στην Φλόριντα. Τουλάχιστον ένας νεκρός!

Τουλάχιστον ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και 20 με 50 ακόμη τραυματίστηκαν από επίθεση ενόπλου σε ένα λύκειο στη Φλόριντα, σύμφωνα το γραφείο του σερίφη της κομητείας Μπρόουαρν στη Φλόριντα, τον τοπικό αρχηγό της πυροσβεστικής και τοπικά μέσα ενημέρωσης.
«Ο ένοπλος παραμένει ασύλληπτος» ανέφερε σε tweet το γραφείο του σερίφη. Ο τοπικός τηλεοπτικός σταθμός FOX-10 μετέδωσε ότι πέντε άνθρωποι δέχονται τις πρώτες βοήθειες. Η αστυνομία εκκένωσε την περιοχή και ζήτησε να μην πλησιάζει κανείς.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σχολικό συγκρότημα έχουν εγκλωβιστεί περίπου 40 παιδιά, τα οποία φέρονται να έχουν κλειστεί σε μία ντουλάπα για να γλιτώσουν από τον «πιστολέρο».
Γονείς έσπευσαν στο σημείο να δουν αν είναι καλά τα παιδιά τους, ωστόσο, η αστυνομία τους απομακρύνει μέχρι να εντοπίσουν τον πιστολέρο.
Στο διαδίκτυο ήδη έχουν κυκλοφορήσει βίντεο με μαθητές που τρομαγμένοι τρέχουν να σωθούν από τους πυροβολισμούς. Αλλά και φωτογραφίες με παιδιά που βγαίνουν από το σχολείο με τα χέρια τους σηκωμένα.
Ο δράστης, ο οποίος, σύμφωνα με τις αρχές, είναι άντρας, παραμένει ελεύθερος και κανείς δεν ξέρει τα αίτια της επίθεσης. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τα διεθνή Μέσα, ο «πιστολέρο» φορούσε μαύρο μπλουζάκι.
Στο σημείο έχει σπεύσει και το FBI το οποίο διερευνά το αν πρόκειται για κάποια τρομοκρατική επίθεση.
Για τους πυροβολισμούς έχει ενημερωθεί και ο Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος παρακολουθεί την κατάσταση. «Παρακολουθούμε την εξέλιξη αυτής της τρομερής κατάστασης στην κομητεία Μπρόουαρν στη Φλόριντα με αναφορές για πυροβολισμούς σε σχόλειο», ανέφερε με tweet του ο Μάρκο Ρούμπιο, γερουσιαστής της Πολιτείας.
Στο Stoneman Douglas High School φοιτούν 3.000 με 5.000 παιδιά, τα οποία ήταν στις εγκαταστάσεις όταν ξεκίνησαν οι πυροβολισμοί.
madata.gr

Δείτε τα βίντεο

Δείτε LIVE εικόνα


Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου