Πανιώνιος και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο «Χ» και άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς | Epirus World

Πανιώνιος και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο «Χ» και άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς

Στο άκουσμα πως Πανιώνιος και Αστέρας έμειναν στο 0-0, μπορεί κάποιος να φανταστεί πως η αναμέτρηση ήταν κακή, χωρίς ιδιαίτερο ρυθμό και θα ξεχαστεί γρήγορα. Ομως η πραγματικότητα ήταν άλλη. Κυρίως στο δεύτερο μισό, το ματς ήταν πάρα μα πάρα πολύ καλό, με αρκετές φάσεις (κυρίως από τους Αρκάδες), ένα δοκάρι για κάθε ομάδα και ωραίο θέαμα.
Οι γηπεδούχοι είχαν ον Κότνμικ κάτω από τα γκολπόστ, τους Παπαγεωργίου, Μπανανά, Γκιοατά, Σαραμαντά στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Κόρμπο, Ουάσινγκτον στον άξονα, τον Σαββίδη εσωτερικό μεν αλλά σε ρόλο οργανωτή, τους Λάμπρου, Μασούρα στα άκρα και τον Νίλσεν προωθημένο.
Για τους φιλοξενούμενους ο Αθανασιάδης ξεκίνησε στο τέρμα, οι Μπέρτος, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης ήταν στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, οι Μουνάφο, Λίμα στον άξονα, ο Τόνσο στο «10» και ένα κλικ πίσω από τον Μανιά και οι Κυριακόπουλος, Τσιλιανίδης στα άκρα.
Το πρώτο ημίχρονο κύλησε σε αργό τέμπο. Ο Πανιώνιος είχε την κατοχή μπάλας και έπαιζε κυρίως από την αριστερή του πλευρά, με τους Σαραμαντά και Λάμπρου. Ωστόσο με «μπλοκαρισμένο» τον Νίλσεν δεν έβγαλε πολλές φάσεις. Εφτανε μέχρι έξω από τα καρέ του Αθανασιάδη, αλλά δεν απείλησε ιδιαίτερα, πλην της ευκαιρίας με τον Λάμπρου στο 27'.
Αντίθετα οι Αρκάδες προσπαθούσαν να παίξουν με μπαλιές στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, χωρίς όμως ιδιαίτερη επιτυχία. Ομως θα μπορούσαν να είχαν πάει στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ, όταν ο Τόνσο στο 45' έβαλε την κόντρα σε σουτ του Τσιλιανίδη, ο Κότνικ είχε αντίθετη φορά,αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
Μετά την ανάπαυλα όμως η εικόνα της αναμέτρησης άλλαξε άρδην. Οι Αρκάδες μπήκαν καλύτερα στο δεύτερο μισό και άρχισαν να απειλούν. Ομως... έπεσαν πάνω στον Κότνικ. Ο Σλοβένος γκολκίπερ του Πανιωνίου «φώναξε» παρών σε πάρα πολλές περιπτώσεις, με κυριότερες εκείνες των Μανιά (61'), Δουβίκα (78'), Κυριακόπουλου (81'), Τόνσο (83') και Δουβίκα (90'+3'). Σε αυτό το κρεσέντο των χαμένων ευκαιριών των φιλοξενουμένων μπορούν να προστεθούν και εκείνες των Κυριακόπουλου (55'), Μανιά (64΄), Ιγκλέσιας (90'+3') που πέρασαν άουτ και το δοκάρι του Τόνσο στο 86', κάτι που αποτυπώνει πως ο Αστέρας στο δεύτερο μισό κυριάρχησε. Την ίδια στιγμή όμως θα μπορούσε και να είχε χάσει, αν η «βολίδα» του Σπιριντόνοβιτς στο 66' δεν τράνταζε το δοκάρι του Αθανασιάδη ή σε περίπτωση που ο νεαρός πορτιέρο δεν αντιδρούσε σωστά στο σουτ του Μπραχίμι λίγο πριν το φινάλε.
Τελικά όμως το γκολ δεν ήρθε για καμία ομάδα και αμφότερες έμειναν στο 0-0.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μ. Γρηγορίου): Κότνικ, Παπαγεωργίου, Γκιοατά, Μπανανά, Σαραμαντάς, Ουάσινγκτον Σαντάνα, Κόρμπος, Λάμπρου (45' Σπιριντόνοβιτς), Σαββίδης (46' Μπραχίμι), Μασούρας, Νίλσεν (69' Γεσίλ).
ΑΣΤΕΡΑΣ (Σ. Παντελίδης): Αθανασιάδης, Μπέρτος, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Ντουντού (87' Ιγκλέσιας), Μουνάφο, Τσιλιανίδης (75' Ματίντα), Τόνσο, Κυριακόπουλος, Μανιάς (67'Δουβίκας).
Πηγή: gazzetta.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου