Ο ΠΑΣ Γιάννινα κέρδισε 0-3 στα Χανιά τον καταδικασμένο σε υποβιβασμό Πλατανία και «βλέπει» Ευρώπη | Epirus World

Ο ΠΑΣ Γιάννινα κέρδισε 0-3 στα Χανιά τον καταδικασμένο σε υποβιβασμό Πλατανία και «βλέπει» Ευρώπη

Ο... δαιμονισμένος Πέδρο Κόντε συνέχισε το σερί του με δύο γκολ και ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε 3-0 μέσα στην έδρα του Πλατανιά, πλησιάζοντας ξανά την πεντάδα! Ο Μπέριος στο 86' το «κερασάκι».
Όσο έχω εσένα δεν φοβάμαι κανέναν, λέει το γνωστό τραγούδι και στα Γιάννενα μπορούν άνετα να το τραγουδάνε στον Πέδρο Κόντε. Ο Ισπανός επιθετικός πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις σκοράροντας κατά συνεχώς και οδηγάει σε τροχιά Ευρώπης του Ηπειρώτες. Ο ΠΑΣ πέρασε σαν σίφουνας και από τα Περιβόλια επικρατώντας με 3-0 και μπορεί πλέον να σκέφτεται για τα καλά την Ευρώπη. Άλλωστε αν σήμερα ο Ολυμπιακός επικρατήσει του Πανιωνίου και η ΑΕΚ της Ξάνθης, η διαφορά από την 5η θέση θα είναι μόλις 3 βαθμοί.
Στον αντίποδα οι Κρητικοί αν και μαθηματικά έχουν ελπίδες, λογικά σήμερα πρέπει να είπαν αντίο στην κατηγορία. Με μόλις 10 βαθμούς και κυρίως με τόσο άσχημες εμφανίσεις, είναι εξαιρετικά δύσκολα ο Πλατανιάς να μπορέσει να μείνει στην super league, ειδικά αν δεν καταφέρνει να κερδίσει τέτοια παιχνίδια μέσα στο σπίτι του.
Πηγή: gazzetta.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου