Εκδηλώσεις του Ιανουαρίου στο Stage Ioannina | Epirus World

Εκδηλώσεις του Ιανουαρίου στο Stage Ioannina

Ιανουάριος ’18 στο Stage Ioannina
Το νέο έτος μπαίνει δυναμικά στο Stage, που ήδη προγραμματίζει πέντε εκδηλώσεις μέχρι το τέλος του μήνα:
12 Ιανουαρίου: Γιαν Βαν feat Ειρήνη Αραμπατζή
Η ορχήστρα ΓΙΑΝ ΒΑΝ συνδυάζει το κλαρίνο και το μπασοκίθαρο με τους πλουμιστούς ρυθμούς της Αφρικής, το νταούλι και την Farfisa με την ψυχεδέλια και το rock ’n roll των 70s. Μετά την ανεξάρτητη κυκλοφορία του άλμπουμ «ΓΙΑΝ ΒΑΝ» σε βινύλιο και κασέτα, η μπάντα/εγχείρημα του Jan Van de Engel κυκλοφόρησε ένα νέο ψηφιακό άλμπουμ με καινούρια τραγούδια, διασκευές, remix και δείγμα της συνεργασίας τους με τον Φοίβο Δεληβοριά.
22.00 ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 8 €, ΤΑΜΕΙΟ 10 € ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ/ΑΝΕΡΓΩΝ/ ΑΜΕΑ 8 €
18 Ιανουαρίου: Guthrie Govan and Yiorgos Fakanas Group
Άλλη μια μεγάλη συναυλιακή στιγμή για το Stage και την πόλη των Ιωαννίνων. Ο Guthrie Govan είναι ένας από τους μεγαλύτερους κιθαρίστες στον κόσμο, με θητεία στους Asia και σε μια σειρά διάσημων supergroups και έρχεται για ένα live μαζί με το Γιώργο Φακανά, έναν από τους πιο γνωστούς και καταξιωμένους στον κόσμο έλληνες μουσικούς και την μπάντα του. (Σε συνεργασία με το ISM).
Προσέλευση 21.30 ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 15€ (Γερμανός-κάτω πλατεία, Μάνθος οπτικά Αβέρωφ 16, Music Shop Giorgio Στοά Ορφέα, Vision of Sound Ναπ. Ζέρβα 78), ΤΑΜΕΙΟ 18€
19 Ιανουαρίου: Keep Shelly in Athens
Βρισκόμαστε στο 2010. Ένα λογοπαίγνιο για την αθηναϊκή γειτονιά της Κυψέλης, η δύναμη του διαδικτύου και μια γερή δόση ταλέντου ήταν αρκετά για να δημιουργήσουν ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα dream pop/downtempo ντουέτα της Ελλάδας. Το όνομα αυτού: Keep Shelly in Athens.
Πόρτες ανοίγουν στις 21.30, ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 7€ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ, 9€ ΤΑΜΕΙΟ, ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ/ΑΝΕΡΓΩΝ/ΑΜΕΑ 10€
20 Ιανουαρίου: Σπύρος Γραμμένος-Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης
Ο Σπύρος Γραμμένος (ο χοντρούλης, αυτός με τις τιράντες ) και ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης (από την Ελληνοφρένεια, ο τσολιάς) φοράνε τα καλά τους και φεύγουν από την Αθήνα με προορισμό το άγνωστο. (δηλαδή τα Γιάννενα).
Πόρτες ανοίγουν στις 21.00, ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 10 € ΤΑΜΕΙΟ 12 € ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ/ΑΝΕΡΓΩΝ/ΑΜΕΑ 10€
26 Ιανουαρίου: Μαρίζα Ρίζου
Το κορίτσι που μπορεί απρόβλεπτα και αναπάντεχα ανάμεσα στα τραγούδια να κάνει stand up comedy και αμέσως μετά να πει το «Ζητάτε να σας πω» και να μας συγκινήσει μέχρι δακρύων, ταξιδεύει στα Ιωάννινα για μία μοναδική εμφάνιση στο Stage.
22.00, ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 10 € ΤΑΜΕΙΟ 12 € ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ/ΑΝΕΡΓΩΝ/ΑΜΕΑ 10€
Μπορείτε να αγοράζετε τα εισιτήριά σας από το site του Stage, https://www.stageioannina.gr/tickets/
Για περισσοτερες πληροφορίες 2651035370
www.stageioannina.gr
https://www.facebook.com/stageioannina/
epirusgate
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου