Στο Υπουργείο Εργασίας για το Market In | Epirus World

Στο Υπουργείο Εργασίας για το Market In

Με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδρέα Νεφελούδη συναντήθηκε ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς.

Μοναδικό αντικείμενο της συνάντησης ήταν το ζήτημα της επιχείρησης και των εργαζόμενων του supermarket Market In (πρώην Καρυπίδης) στα Γιάννενα.

Ο κ. Νεφελούδης ενημέρωσε τον κ. Μαντά για τα δεδομένα της τριμερούς συνάντησης που έγινε πριν λίγες ημέρες στο υπουργείο και ο κ. Μαντάς για τις πρόσφατες εξελίξεις του ζητήματος  και τις σχετικές αποφάσεις των δικαστηρίων.

Ο κ. Μαντάς τόνισε την σημασία τηςπροσωρινής απόφασης του δικαστηρίου στις 19/12/2017, αλλά και του Εφετείου στις 8/1/2018, που αποδέχονται ότι η εταιρεία σούπερ μάρκετ «Market In» είναι συνέχεια της «Καρυπίδης» και έπρεπε ήδη να έχει προσλάβει όσους εργαζομένους επιθυμούν να εργαστούν στην επιχείρηση.

 «Συμφωνήθηκε να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να διασφαλιστούν τα δικαιώματα και οι θέσεις εργασίας των εργαζομένων», σημειώνεται σε ανακοίνωση του βουλευτή Ιωαννίνων.
epiruspost.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου