Θωμάς Μπέγκας: Στο τιμόνι για μία ακόμη θητεία! | Epirus World

Θωμάς Μπέγκας: Στο τιμόνι για μία ακόμη θητεία!

Την απόφασή του να ηγηθεί και πάλι στην παράταξη «Ενότητα Πολιτών» και να διεκδικήσει μία ακόμη θητεία στο Δήμο Ιωαννιτών, επανέλαβε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας, κατά την διάρκεια συνέντευξης που έδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού «Ήπειρος TV1».  Μάλιστα έδειξε πως δεν τον απασχολούν χρίσματα από κόμματα, αλλά μόνο η εμπιστοσύνη των πολιτών.

Ο κ. Μπέγκας σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη αναφέρθηκε στα έργα του Δήμου, μικρά και μεγάλα, αλλά και στα τεκταινόμενα στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Χαρακτήρισε μείζονος σημασίας όχι τόσο το εκλογικό σύστημα με το οποίο θα διεξαχθούν οι δημοτικές εκλογές, το φθινόπωρο του 2019, αλλά το περιεχόμενο των αλλαγών που θα φέρει ο νέος Καλλικράτης.

Μάλιστα καταλόγισε ευθύνες στην  διοίκηση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδος, σημειώνοντας ότι δεν έχει συγκροτημένη θέση προκειμένου να την καταθέσει στο Υπουργείο Εσωτερικών, γεγονός που μπορεί να έχει δυσμενείς επιπτώσεις στο σύνολο των Δήμων και στη λειτουργία τους.

«Θα είμαι στο τιμόνι της παράταξης και του Δήμου για μία ακόμη θητεία», απάντησε ορθά κοφτά ο δήμαρχος σε σχετική ερώτηση, σημειώνοντας ότι το έχει πει δημόσια εδώ και καιρό και ήδη η παράταξη επεξεργάζεται το πρόγραμμα της επόμενων ετών.

Δήλωσε ικανοποιημένος από την λειτουργία της, τονίζοντας ότι αποτελεί την μεγάλη δύναμη της Δημοτικής Αρχής και σημείωσε ότι θα επιμείνει στον ανεξάρτητο, αυτοδιοικητικό της χαρακτήρα, χωρίς να αναζητήσει χρίσματα. Ωστόσο είναι ανοιχτή σε συζητήσεις με τα πολιτικά κόμματα.
epiruspost.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου